Skypemaster Odesláno Květen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2011 to krisa:Ten program jsem nainstaloval-aji se tam objevily nějaký 2 složky jako XMB apod...(na kartě)A sorry ICQ nemam a nechce se mi instalovat a regovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Podívej se do seplugins/vsh.txt jestli máš za tím cislo 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 No nevim co přesně myslíš,ale jsou tam soubory:game.txt,game150.txt,pops.txt a vsh.txt.Nic vic,nic min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Otevři vsh.txt tam by mělo být ms0/cxmb/cxmb.prx 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 mám tam toto: ms0:/cxmb/cxmb.prx 1 ,ale ta dvojtečka snad na to nemá vliv ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jaká dvojecka? A Davas témata do ms0/psp/Theme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Psal jsem DVOJTEČKA ;) ,ale to neřeš.A pokud je tím ms0 myšlena pam. karta,tak ano,dávám je tam. EDIT:Tak fakt nevím co s tím.....Ještě zkusím všechno udělat znovu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Kdyztak bych ti to pak mohl nainstalovat sám přes teamviever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 A jenom ještě otázka:Jak to odinstaluju abych to mohl zkusit znova??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Květen 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Vymaž to ve vsh.txt a smaž složku cxmb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skypemaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 Jsem to já ale vůl-dával jsem tam ty témata ve složce a teď mě napadlo je tam dát bez složky a už to šlape moc děkuju super věc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Červen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 jj xDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 prosim vas nekde jsem cetl ze muzu vypnout nejak tu ikonu extra nejakym prenastavenim v recorvery, nevite pls jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 nastav fake region na debug type I Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Listopad 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Probíhá reupload všech linků(dokončen 6.20) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Listopad 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2011 všechny linky niní funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Prosinec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2011 6 .12 Přídán WallpaperChanger, drobné úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bogi Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Mužu poprosit o upload na uložto.cz a ještě jsem se chtěl zeptat jak si vytvořím svoje schéma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Leden 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2012 Upload na ulozto neudělám protože ho nemám v oblibě, pokud si ani nedokážeš najít jak se to dělá tak to v žádném případě nedokážeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 pls reup Theme pack 6.20, a schemat Picnix_mix, OVI_Revolution_3D, xbox 360 (vse pro 6.20) z edisku mi jde stahovat pouze 1 soubor denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Duben 19, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 Theme pack http://czshare.com/2855951/6.20CTF.zip (v něm máš všechny témata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2012 mockat diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Asi 5 a více témat vám způsobí freeznutí konzole při načítání konzole. Jedním z nich je Xbox Theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bindiz582 Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 xbox theme jsou 2 a obe mi funguji vyborne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Duben 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2012 Fakt ? Mě se to vždy freeznulo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.