pancus007 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 DOOM,dead space 1,2 fear,bioshock 1,2 sem hral a ani jedno me moc hororove nepřijde,ale ta Amnesia to je fak tbrutalni hrály jsme to s kámošem a musely jsme to vypnout hodne dobrý :D Citovat
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Ta Amnesia vypadá dobře, asi si jí stáhnu, docela brutální utíkat před nějakým monstrem a být úplně bezmocnej, ani se skoro nemůžeš bránit, to je docela už pořádnej horor :D Citovat
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 klasika Wolfenstein ;) Jinak asi Amnesia a Metro 2033 a taky Left4Dead. :) Citovat
Artom Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Nejvice u ceho jsem se bal to byl jednoznacne Dead Space.Potom pak spatnych scenek ve FEAR Citovat
Dalmar Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 to rockyzz:Urcite tu Amnesii vyzkousej a hraj ji jen v noci :) ta atmosfera te hry je neskutecna ! Citovat
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 1, 2011 Hmmmmmmmmm :D Jinak ten Dead Space je taky občas pěkná lekačka, není to tak strašidelný, ale zrovna ten okamžik kdy zahlídneš to monstrum, to je brutus :D Citovat
Artom Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2011 Hmmmmmmmmm :D Jinak ten Dead Space je taky občas pěkná lekačka, není to tak strašidelný, ale zrovna ten okamžik kdy zahlídneš to monstrum, to je brutus :D No ale nejhorsi je jeste ta hudba kdyz nekoho zahlednes :) Nejvice jsem se vydesil ze zacatku u tech opravovacich chapadel nebo co to bylo.Na me vyskocil ze zhora a ja jsem nic neslysel a pak jsem se otocil a bylo to :D Citovat
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 2, 2011 Já se lekal hodně u Dead Space 2 Dema, jak na tebe vyskakovaly s těch skel... To byla hrůza :D Vždy prasklo sklo a pak monster attack :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.