pancus007 Odesláno Květen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 DOOM,dead space 1,2 fear,bioshock 1,2 sem hral a ani jedno me moc hororove nepřijde,ale ta Amnesia to je fak tbrutalni hrály jsme to s kámošem a musely jsme to vypnout hodne dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Ta Amnesia vypadá dobře, asi si jí stáhnu, docela brutální utíkat před nějakým monstrem a být úplně bezmocnej, ani se skoro nemůžeš bránit, to je docela už pořádnej horor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 klasika Wolfenstein ;) Jinak asi Amnesia a Metro 2033 a taky Left4Dead. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Nejvice u ceho jsem se bal to byl jednoznacne Dead Space.Potom pak spatnych scenek ve FEAR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 to rockyzz:Urcite tu Amnesii vyzkousej a hraj ji jen v noci :) ta atmosfera te hry je neskutecna ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Hmmmmmmmmm :D Jinak ten Dead Space je taky občas pěkná lekačka, není to tak strašidelný, ale zrovna ten okamžik kdy zahlídneš to monstrum, to je brutus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Hmmmmmmmmm :D Jinak ten Dead Space je taky občas pěkná lekačka, není to tak strašidelný, ale zrovna ten okamžik kdy zahlídneš to monstrum, to je brutus :D No ale nejhorsi je jeste ta hudba kdyz nekoho zahlednes :) Nejvice jsem se vydesil ze zacatku u tech opravovacich chapadel nebo co to bylo.Na me vyskocil ze zhora a ja jsem nic neslysel a pak jsem se otocil a bylo to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Květen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Já se lekal hodně u Dead Space 2 Dema, jak na tebe vyskakovaly s těch skel... To byla hrůza :D Vždy prasklo sklo a pak monster attack :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.