Kudli3 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Možná se vám bude zdát, že to je zbytečný dotaz, ale hledal se a díval sem se po hrách atd. ale přesto se chci zeptat na pár dotazů. Docela uvažuju, že si koupím zase PSP ale: 1) Vychází na PSP ještě nějaké hry? 2) Dají se hrát hry online normálně přes Wifi doma aniž bych měl orginálku? 2.1) Jaké například jsou dobré online hry? (závodní, střílečky) 3) Jde nějak udělat abych si mohl na PSP prohlížet filmy a videa v .avi? 4) Kolik tak teď vydrží baterka? Popř. kolik vydrží nová baterka? Dá se s tím počítat aspon na několik hodin? Díky za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Tak vyplatit sa urcite vyplati.Hry nan vychadzaju stale a vychadzaju aj velmi dobre hry :D Daju sa hrat hry cez MP aj bez originalky :D Dobre hry cez MP je napr Resistance : Retribution :D .avi filmy sa daju pozerat len na PSP GO na 300x a nizsie nie :( A nova baterka ti vydrzi priblizne 5 hodin.S nizkym jasom a vypnutou Wifi mozno aj viac :/ :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Takže určitě se stále ještě vyplatí, hry vycházejí dobré, multiplayer jde samozřejmě i když nemáš origo, všechny multiplayer hry co jdou na PSP jsou vypsaný zde http://pspzone.sk/news.php?readmore=2133 , ale .avi filmy nejdou přehrát na žádném PSP (rozuměj PSP není tak výkonné aby tento formát zvládlo - musí se převádět třeba např. do formátu .MP4) ani na PSP GO (sám ho mám, takže vím o čem mluvím) a baterka na PSP GO s nenižším jasem vyplou WI-FI vydrží zhruba 6-8 hodin, při nenižším jasu a zaplé WI-FI 5-6 hodin a s nejvyšším jasem a zaplou WI-FI tak 2-5 hodin (všechny ty časy mám z vlastní zkušenosti). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Podle mě se to nevyplatí, moc se v něm ani nevyznám (už je to nějaký ten rok co jsem ho naposledy měl) ale ted na podzim vyjde "PSP2/NGP" takže bych si radši našetřil a koupil to :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Duben 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2011 Taky si myslim, ze se uz moc nevyplati, kdybych mel kupovat PSP tak bych pockal na NGP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Proc by se nevyplatilo?Je tu snad uz NGP?U nas vyjde nejdriv na podzim (coz stejne neni vubec jistyú potom muze klidne prodat a koupit to i kdyz to stejne neudela protoze start kazde konzole je tragickej a nejsou zadny hry :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Takže určitě se stále ještě vyplatí, hry vycházejí dobré, multiplayer jde samozřejmě i když nemáš origo, všechny multiplayer hry co jdou na PSP jsou vypsaný zde http://pspzone.sk/news.php?readmore=2133 , ale .avi filmy nejdou přehrát na žádném PSP (rozuměj PSP není tak výkonné aby tento formát zvládlo - musí se převádět třeba např. do formátu .MP4) ani na PSP GO (sám ho mám, takže vím o čem mluvím) a baterka na PSP GO s nenižším jasem vyplou WI-FI vydrží zhruba 6-8 hodin, při nenižším jasu a zaplé WI-FI 5-6 hodin a s nejvyšším jasem a zaplou WI-FI tak 2-5 hodin (všechny ty časy mám z vlastní zkušenosti). Ale .avi videa musi prehravat sak ved to bolo pisane uz milionkrat na tomto fore a mas to aj tu: http:psp.novinky.org/showpage.php?name=hardware Mozno to nedavas do .avi formatu pre psp.Tak ako aj normalne video ked prekonvertujes do .mp4 formatu tak ti ho nemusi psp prehrat ale ked ho prekonvertujes na .mp4 format priamo pre psp tak ti ho prehra :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Každý ti poradí něco jinýho, takže dost subjektivní pohled. Zajdi si PSP někam ošahat (nějaké elektro) a uznej sám, jestli se pro tebe vyplatí. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts