DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Warezit nebudu, uz jen proto ze bych ho musel flashovat a to bych si tu hru za ty prachy radsi koupil :) Trosku me to stve, ze uz uplynulo nekolik mesicu od vydani DLC a na cz live porad nic...vsechny ostatni DLC tam jsou, stejne jako vychazeji nove u ostatnich her....jen tohohle se asi nikdy nedockam..vim ze je to jen takovy taskarice, ale tech 800 MSP bych za to dal rad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No třeba se dočkáš , držim ti pěsti :-) ja takhle ted netrpelivě čekam na to až vyjde Mass Effect 2 + všechny DLC na disku....snad uz brzy...a moje zbožné přání zahrát si to v češtině.-ale toho se nejspíš nikdy nedočkám... :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Tak u ME jeste nevysli vsechny DLC, chysta se jeste Arrival.... ale nejaka GOTY edice by vyjit mohla...ale to mi prijde pravdepodobnejsi to, ze na cz Live vyjde UN...preci jen to je jen otezka casu...ten ME2 je vec zcela nejista... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Arrival mam za to uz vyslo..ale to je vcelku jedno..snad se dockam kompletní edice...Ale zpet k tematu...Schanim RDR nejakou sběratelskou edici a na nic nemůzu narazit...Uprimne receno netusim jestli vůbec nějaka vysla....Pokud by jsi treba vedel,dej mi echo...Jinak vcera jsem malem zesilel , pac v rdr (ktery jsem zacal znovu) jsem od 21,00 do rana do 2 hral BlackJack a neslo mi to vůbec vyhrat..silenost... :-) ale dal jsem to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Koukněte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Je mozny ze uz vyslo, ale jestli jo tak nejak ted nedavno....takze jestli ma byt GOTY tak jim to jeste potrva ;) Jinak nedavno jsem taky s prekvapenim zjistil, ze existuje limitovana edice hry. Jenze jedina jeji vyhoda jsou male DLC, ktera nejak ted vyjdou na Xlive a bude stat kazde asi 80 MSP...je to nejaky ten outfit, zlate zbrane a velcny kun..... plus soundtrack.... Jinak tu pisnicku mam hrozne rad, miluju ten moment kdy hraje pri prvni projizdce mexickou krajinou..dlouho jsem ve hre nezazil takovou "emocni chvili" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Je mozny ze uz vyslo, ale jestli jo tak nejak ted nedavno....takze jestli ma byt GOTY tak jim to jeste potrva ;)Jinak nedavno jsem taky s prekvapenim zjistil, ze existuje limitovana edice hry. Jenze jedina jeji vyhoda jsou male DLC, ktera nejak ted vyjdou na Xlive a bude stat kazde asi 80 MSP...je to nejaky ten outfit, zlate zbrane a velcny kun..... plus soundtrack.... Jinak tu pisnicku mam hrozne rad, miluju ten moment kdy hraje pri prvni projizdce mexickou krajinou..dlouho jsem ve hre nezazil takovou "emocni chvili" :) "Emoční chvíli" - naprosto s tebou souhlasim...Me to taky dostalo,zacala hrat muzika a ja se pomalu brouzdal pres Grand Canyon,na vrsku skal koukal dolu na San Luis River...No to proste nema chybu !!! ja tuhle hru fakt miluju a poslední dobou premejslim,jestli bude dvojka...ale myslim si ze ne,pac vyvoj rdr trval 7 let,...a pokud by byla posunul bych to jeste vic zpatky...me tam pak ty auta atd.pripadly trochu rusivej element,..Dal bych to driv,kdy se zacali osidlovat uzemi,valky s indianama a tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Pokracovani urcite bude, ale bude to vlastne trojka, protoze pred Red Dead Redemption bylo uz Red Dead Revolver...jinak kdyz jsem poprvi zjistil, ze se to odehrava v dobe, kdy uz byla auto (vlastne na sklonku "divokyho zapadu") tak jsem byl zdesen, ale na hru to nemelo vliv, auto tam bylo za celou dobu snad jedno :) Jinak predpokladam ze serie se neposune do pritomnosti, jelikoz sami Rockstari vedi, ze tezili prave z pontencialu westernoveho divokeho zapadu..... takze to nebude (verim v to) jak u CoJ s Cartelem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No pokracovani..RDR delali 2 tymy,bylo tam hodne sporu a dokonce se pred koncem vymenil celej tym...A sami Rockstari rikali,ze vyvoj stal tolik penez ze se jim to nikdy nezaplati,coz se jim nakonec povedlo...Nekde jsem cetl ze RDR se stalo hrou roku,jinde tvrdi ME 2,ale jestli bude pokracovani tak tipuju az na dalsi konzole...Posunout tuhle hru do pritomnosti by byl nesmysl...ale chybi mi tam ty valky s indianama...atd..treba jestli jsi videl film Navždy a daleko s T.Cruisem-on je vcelku o nicem , ale na konci je hezkej zavod lidi na konich o posledni pozemky nekde na stredozapade...a to by byl ve hre mazec,vybrat si misto,pak to v tom zavode vyhrat,postavit barak...ale to uz by bylo spis rpg :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Stala se hrou roku je relativni pojem, existuje nespocetne mnoho zebricku a anket, ale ano, mnohokrat se stala hrou roku a dokonce (nemylimli se) vyhrali i hru roku na VGA, coz jsou takovy herni oskari.....myslim ze nad pokracovanim netreba debatovat, uz ne zas tak uspesna jednicka dostala pokracovani, redemption sice provazel strastiplny vyvoj, ale ta hra byla takova pecka, ze je pokracovani jen otazkou casu....tak se vyjadril i Rockstar.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No ja když jsem hral rdr tak ne tak poctive jak by si ta hra zaslouzila a ted to opakuju...Na obrazcich jsem videl ze je Marston v oblečeni Sheriffa ale zatim mam otevreny jen:cowboy outfit,Elegant suit,\Bollard twins outfit,Treasure Hunter,bandito outfit,Reyes rebels outfit,us army uniform,legend of the west,duster coat,mexican poncho...ty jsou zobrazený- pulku sice jeste nemůzu pouzivat ale dalsi jsou undiscovered... Jsou tam ty sherrifsky hadry?dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No ja když jsem hral rdr tak ne tak poctive jak by si ta hra zaslouzila a ted to opakuju...Na obrazcich jsem videl ze je Marston v oblečeni Sheriffa ale zatim mam otevreny jen:cowboy outfit,Elegant suit,\Bollard twins outfit,Treasure Hunter,bandito outfit,Reyes rebels outfit,us army uniform,legend of the west,duster coat,mexican poncho...ty jsou zobrazený- pulku sice jeste nemůzu pouzivat ale dalsi jsou undiscovered...Jsou tam ty sherrifsky hadry?dik j jsou tam, zde je seznam všech obleků které je možno v hře získat Gentleman's Attire Outfit Deadly Assassin Outfit Expert Hunter Outfit Savvy Merchant Outfit US Army Outfit US Marshal Outfit Elegant Suit Outfit Rancher Clothing Duster Coat Mexican Poncho Outfit Bollard Twins Gang Outfit Treasure Hunter Gang Outfit Bandito Gang Outfit Reyes' Rebels Outfit FBI Bureau Outfit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Děkuju za info...snad se mi to podari vse otevrit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Chci se zeptat,s kamaradem jsem se chtel v RDR setkat v multiplayeru ve free roam,a vůbec se nam to nedari,i když mu poslu pozvanku a on se pripoji tak nic...nevite nekdo co s tim?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Chci se zeptat,s kamaradem jsem se chtel v RDR setkat v multiplayeru ve free roam,a vůbec se nam to nedari,i když mu poslu pozvanku a on se pripoji tak nic...nevite nekdo co s tim?díky mate oba propojeni na internet? :D mate oba gold? mate oba spravně nastavení nat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 oba pripojeni na net,oba free gold,nastaveni nat...neco mi to tam psalo o NAT ale ja netusim co to je...ve hrach jako nfs shift,nebo medal of honor nebyl problem,ale forza a rdr to prave dela...a neslysime se ani ve sluchatkach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuK4SO Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 oba pripojeni na net,oba free gold,nastaveni nat...neco mi to tam psalo o NAT ale ja netusim co to je...ve hrach jako nfs shift,nebo medal of honor nebyl problem,ale forza a rdr to prave dela...a neslysime se ani ve sluchatkach... udělejte oba v dashboardu test pripojeni na xbox live pokud vám to napíše že xbox live is up a nevyhodí to žádnou chybu tak bych zkusil napsat na xbox.com ale pokud to vyhodí nějakou chybovou hlášku když tak mi ji napiš pokusím se poradit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veenaa Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Lidi dohrál někdo tuhle hru?...já mám totiž malej problém...po misi ,,Filth and Other Entertainment" (( )) se mi na mapě už žádná jiná neukazuje...mapa je pak plná modrých křížků a nic víc...nevim co dělat dál :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2011 Asi to bude zabugovane, ostatne u RDR by me to neprekvapilo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 Není to zabugované. Měl jsem přesně ten stejný problém. Pokud máš všechny hřbitovy vypálené , města osvobozené , a mise projeté , tak koukni do journalu. Tam máš za úkol , že máš pro toho starého obchodníka nasbírat nějaké květiny , 2 druhy tuším po 5 kuseech. Jak je nasbíráš ,tak se ti na mapě objeví další mise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veenaa Odesláno Duben 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2011 díky moc až přídu domu tak to zkusim :) EDIT: šlape to díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.