Matt54 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ahoj mám PS3 fat 80GB a chtěl bych vědět, jestli kdybych si koupil PS3 fat 60GB s YLOD a vyměnil bych mechaniky, tak jestli by mi šli na PS3 hry z PS2 a PS1. Dík za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Lol, nápad dobrej, realizace pokulhavá. Pokud je mi dobře známo, tak 60 GB má speciální chip, který rozjede PS2 hry. Mechanika tam nehraje absolutně žádnou roli. Právě kvůli tomu, že musí mít spec. chip se přestaly tyhle konzole dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Matt54 Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Aha já jsem právě nevěděl jestli to je mechanikou, nebo základní deskou, ale dík za odpověď. Lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matt54
Ahoj mám PS3 fat 80GB a chtěl bych vědět, jestli kdybych si koupil PS3 fat 60GB s YLOD a vyměnil bych mechaniky, tak jestli by mi šli na PS3 hry z PS2 a PS1. Dík za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.