Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Zdravim mam dotaz na GOucko zajimalo by me jestli kdyz mam cokoli otevreneho na psp a zavru kryt tak jestli se mi vrati psp do XMB menu? Treba neco jako telefon s krytem kryz se zavre telefon se hodi do menu s operatorem proste jestli se da sledovat treba film na GOucku se zavrenym pspCKEM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ne ne nevrátí tě to zpět do XMB, když hraješ hru nebo koukáš na film tak se nic nestane klidně to můžeš zaklapnout, akorát když seš v XMB a zaklapneš to tak ti naskočí velké hodiny přes celý display a po zmačknutí tlačítek L+R najede kalendář. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Oooo dekuji moc za odpoved davamTHANKs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Jeste se zeptam jestli pri tom zavrenem krytu funguji L a P tlacitka? Treba kdyz si chci divat na fotky a posunovat je diky... A jeste bych zeptal jestli jde spustit na OFW s nejakym loaderem psp komiks takze ten program? Moooc dekuji za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 ano tlačítka L a R fungují normálně. no ten program na komiksy jde spustit jak na OFW tak i na CFW, ale nic si na něm nepřečteš protože není pro Česko, jinak program na komiksy kterej funguje je ale nevím jak se jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Jo a presne ten program co je na komiksy jsem myslel ja vim ze v OFW 6.20 je oficialni program na komiksy me y ale zajimalo jestli jde spustit toto http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009110044 No jde mi o to ze je to HOMBREWE ne? A GOucko homebrewe podporuje ale nevim jestli vsechny a nebo jenom nektere? Akdybych to nahodou zkusil tak jestli si tim psp nebricknu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 No homebrew podporují všechny PSP s nainstalovaným CFW a neboj nebrickneš si ho homebrew jsou jako hry, můžeš spouštět jakej chceš protože se nic nezapisuje do paměti flash0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2011 Ale u nektereho Homebrew je napsano ze treba podporuje jen 5.50 gen atd takze kdyz to dam do go tak to pojede nebo ne? Je mi jasne ze kdyz to tenkrat psali tak jeste 6.35 nebylo tak to tam nemuze byt napsane. A jestli to nepojede tak to jen hodi hlasku a nic OK? Zadny Brick :( Jeste bych se zeptal jaky OFW je lepsi 6.20 nebo 6.35? abych mohl pracovat se vsim ISO CSO hombrew aplikace a hry atd proste jako bych mel treba 5.50 gen D3 na FATKU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 JJ přesně tak nevadí jestli je tam psaný, že je to na fw 5.50 nebo 6.20 žádný brick prostě nehrozí. Nejlepší firmware pro PSP Go v dnešní době je 6.20 Pro B4 Permanent, kterej nainstaluješ a už ti tam zůstane i po restartu nebo tvrdém vypnutí což znamená, že je to něco jako 5.50 Gen D3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Teda tak to je super :) No ja si cetl navod a potom tam byla polozka uinstal a rikal jsem si vzdyt kdyz se to vypne tak je to prece jak z tovarny. Aha to jsem nevedel naposledy jsem mel 300x a mel jsem tan HEN ktery se po kazdem vypnuti musel nahazovat a nekdy to slo a nekdy proste ne :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Ahoj lidi resim ted u znameho jeden problem s PSP GO, ma HEN 6.35 PRO a zajimalo by ho jak se daji tridit hry, aplikace, homebrew, atd... do kategorii od SONY kdyz pouziju ctverecek je tam PSP, PLaystation atdm MINI... Jak mam udelat se davalo ta hra nebo aplikace do slozky do ktere chci? Neco se tam da automaticky jako treba MINIS do MINIS ale jinak se vse ostatni dava hned do prvni slozky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Duben 16, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Pomocí pluginu, který dáš do šloky plugin(s) Zkus pohledat přes google, myslim že se to jmenovalo categories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Nepochopil jsi me. Chce to do slozek co ma primo psp v sobe. Ten plugin znam ale chtel by to co ma ten 6.35 FW kdyz zmacknes ctverecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jozev
Zdravim mam dotaz na GOucko zajimalo by me jestli kdyz mam cokoli otevreneho na psp a zavru kryt tak jestli se mi vrati psp do XMB menu?
Treba neco jako telefon s krytem kryz se zavre telefon se hodi do menu s operatorem
proste jestli se da sledovat treba film na GOucku se zavrenym pspCKEM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
12 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.