Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp go

Jozev

Otázka

Zdravim mam dotaz na GOucko zajimalo by me jestli kdyz mam cokoli otevreneho na psp a zavru kryt tak jestli se mi vrati psp do XMB menu?

Treba neco jako telefon s krytem kryz se zavre telefon se hodi do menu s operatorem

proste jestli se da sledovat treba film na GOucku se zavrenym pspCKEM

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ne ne nevrátí tě to zpět do XMB, když hraješ hru nebo koukáš na film tak se nic nestane klidně to můžeš zaklapnout, akorát když seš v XMB a zaklapneš to tak ti naskočí velké hodiny přes celý display a po zmačknutí tlačítek L+R najede kalendář.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jeste se zeptam jestli pri tom zavrenem krytu funguji L a P tlacitka? Treba kdyz si chci divat na fotky a posunovat je diky...

A jeste bych zeptal jestli jde spustit na OFW s nejakym loaderem psp komiks takze ten program? Moooc dekuji za info.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jo a presne ten program co je na komiksy jsem myslel ja vim ze v OFW 6.20 je oficialni program na komiksy me y ale zajimalo jestli jde spustit toto

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009110044

No jde mi o to ze je to HOMBREWE ne? A GOucko homebrewe podporuje ale nevim jestli vsechny a nebo jenom nektere? Akdybych to nahodou zkusil tak jestli si tim psp nebricknu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ale u nektereho Homebrew je napsano ze treba podporuje jen 5.50 gen atd takze kdyz to dam do go tak to pojede nebo ne? Je mi jasne ze kdyz to tenkrat psali tak jeste 6.35 nebylo tak to tam nemuze byt napsane. A jestli to nepojede tak to jen hodi hlasku a nic OK? Zadny Brick :(

Jeste bych se zeptal jaky OFW je lepsi 6.20 nebo 6.35? abych mohl pracovat se vsim ISO CSO hombrew aplikace a hry atd proste jako bych mel treba 5.50 gen D3 na FATKU

Odkaz ke komentáři

• 0

JJ přesně tak nevadí jestli je tam psaný, že je to na fw 5.50 nebo 6.20 žádný brick prostě nehrozí. Nejlepší firmware pro PSP Go v dnešní době je 6.20 Pro B4 Permanent, kterej nainstaluješ a už ti tam zůstane i po restartu nebo tvrdém vypnutí což znamená, že je to něco jako 5.50 Gen D3.

Odkaz ke komentáři

• 0

Teda tak to je super :) No ja si cetl navod a potom tam byla polozka uinstal a rikal jsem si vzdyt kdyz se to vypne tak je to prece jak z tovarny. Aha to jsem nevedel naposledy jsem mel 300x a mel jsem tan HEN ktery se po kazdem vypnuti musel nahazovat a nekdy to slo a nekdy proste ne :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj lidi resim ted u znameho jeden problem s PSP GO, ma HEN 6.35 PRO a zajimalo by ho jak se daji tridit hry, aplikace, homebrew, atd... do kategorii od SONY kdyz pouziju ctverecek je tam PSP, PLaystation atdm MINI...

Jak mam udelat se davalo ta hra nebo aplikace do slozky do ktere chci?

Neco se tam da automaticky jako treba MINIS do MINIS ale jinak se vse ostatni dava hned do prvni slozky.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu