Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp go

Otázka

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Jo a presne ten program co je na komiksy jsem myslel ja vim ze v OFW 6.20 je oficialni program na komiksy me y ale zajimalo jestli jde spustit toto

http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2009110044

No jde mi o to ze je to HOMBREWE ne? A GOucko homebrewe podporuje ale nevim jestli vsechny a nebo jenom nektere? Akdybych to nahodou zkusil tak jestli si tim psp nebricknu?

• 0
Odesláno

Ale u nektereho Homebrew je napsano ze treba podporuje jen 5.50 gen atd takze kdyz to dam do go tak to pojede nebo ne? Je mi jasne ze kdyz to tenkrat psali tak jeste 6.35 nebylo tak to tam nemuze byt napsane. A jestli to nepojede tak to jen hodi hlasku a nic OK? Zadny Brick :(

Jeste bych se zeptal jaky OFW je lepsi 6.20 nebo 6.35? abych mohl pracovat se vsim ISO CSO hombrew aplikace a hry atd proste jako bych mel treba 5.50 gen D3 na FATKU

• 0
Odesláno

Ahoj lidi resim ted u znameho jeden problem s PSP GO, ma HEN 6.35 PRO a zajimalo by ho jak se daji tridit hry, aplikace, homebrew, atd... do kategorii od SONY kdyz pouziju ctverecek je tam PSP, PLaystation atdm MINI...

Jak mam udelat se davalo ta hra nebo aplikace do slozky do ktere chci?

Neco se tam da automaticky jako treba MINIS do MINIS ale jinak se vse ostatni dava hned do prvni slozky.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu