DeSmond Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 BC2 je hodne jinej nez MW2 ale kdyz te za nejaky cas MW2 omrzi a rad zkusis neco noveho bude to pro tebe pecka...sam sem to tak mel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 skus League of Legends ;) ted to docela hraju s kamosem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Toho kamose myslis me ? =)))))) xDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 yeah polaku =D a samo ze allumiho =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Kdyz jsem hral w3 tak dota me moc nezaujala .I kdyz to ma lepsi grafiku ale system je stejny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Ja hraju Dotu uz asi 7 let a muzu te ujistit ze pokud myslis systemem mechanismy tak to ma od sebe hodne daleko ale samozrejme je to zalozene na stejnem principu hry...a co jsem cetl na ruznych forech kde hraci srovnavali LOL, HoN a Dotu tak se vsichni shodli na tom ze LoL je spis pro zacatecniky, HoNko je zase neprehledne v nekterych situacich (a pokud vim tak neni free) a DotA je proste pro skill hrace kteri uz maji neco za sebou proto ma dodnes po celem svete statisice fanousku a hracu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Ja hraju Dotu uz asi 7 let a muzu te ujistit ze pokud myslis systemem mechanismy tak to ma od sebe hodne daleko ale samozrejme je to zalozene na stejnem principu hry...a co jsem cetl na ruznych forech kde hraci srovnavali LOL, HoN a Dotu tak se vsichni shodli na tom ze LoL je spis pro zacatecniky, HoNko je zase neprehledne v nekterych situacich (a pokud vim tak neni free) a DotA je proste pro skill hrace kteri uz maji neco za sebou proto ma dodnes po celem svete statisice fanousku a hracu No hral jsem w3 po eurobattle.netu asi 4 roky a priznavam se ze jsem chvili hral dotu ale nejvice me bavil footmen a nejake arenovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Pls neporadi mi nekdo hru.Uz nevim jak se jmenuje. Hral jsem ji myslim ze na xboxu Je to race a byl tam takovy mod ze kdyz jezdis po meste tak muzes zapnout a pak vybuchnes a cim vic aut/nakladaku znicis tak dostanes vice bodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Burnout-Paradise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Burnout-Paradise Ale to mam ale je v pc verzy tohle?Nejak nevim jak to aktivovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.