wolter87 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Hezký den, mám Wii 4.2E... HCH a USB loader. Chtěl bych si pouštět filmy z HDD... mohl by mi tu někdo zkušenější napsat tutoriálek jak naistalovat třeba Mplayer nebo cokoliv jiného, aby mi šli pouštět .avi a já si nezničil Wii. :-) Předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 No shodou okolností jsem nedávno řešil mplayer a přehrávání filmů z hdd nebo síte a krásně mi to popsal uživatel 8ball, díky mu za to. Ve zkratce - stáhneš novou verzi mplayeru, nahraješ na sd kartu do apps. Spustíš HCH a vybereš mplayer, dáš load a spustí se ti hlavní okno mplayeru. Pak vybereš file, usb a koukáš na film z usb disku. Kdybys potřeboval podrobnější návod tak ti ho sepíšu. Hodně zdaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolter87 Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Díky za odpověď, takhle mi to stačí... jen mužeš mi sem prosím dát link na ten spravnej mPlayer... něco sem našel, ale když dam load tak se mi Wii sekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 já mam konkrétně tenhle: http://code.google.com/p/mplayer-ce/downloads/detail?name=mplayer_r658.zip&can=2&q= Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolter87 Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 a je možný použít jeden externí disk pro hry a filmy ??? ja sem zkusil vytořit dva oddily jeden sem zformatoval NTFS pro filmy a druhej programem WBFS a nahral na zkousku hry i filmy... USB loader mi nenasel mi disk a mPlayer se mi seknul...ted me jen napada disk pouzivat pro hry a filmy poustet ze site nebo je nejaky reseni ze by to slo z disku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medek Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 To ti tady možná poradí ostrílení mazáci ale co já vim, tak se nejprve musí formátovat na WBFS a pak na NTFS nebo FAT32. Já si nahraju serialy nebo film do složky v pc a pouštim vše přes sít. Návod ti kdyžtak sesmolim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolter87 Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tak USB loader uz mi funguje ale mplayer mi stale rika ze nevidi disk...divny :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolter87 Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 a jak na tu sit teda ? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Medek Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Jak si na SD kartu nahrál mplayer, tak ve složce je soubor smb.conf ten otevři a konfiguruj. tam musíš vyplnit např. samba share 1, píšu př. ty si to vypl podle sebe. #Samba share1 (smb1:/) ip1= 192.168.1.27 share1="filmy" user1= pass1= Na disku ve Win si nasdílej složku filmy. Spust mplayer a najdeš tam pod file SMB Pod XP jsem neměl problém, pod Win 7 musíš v nastavení sdílení zakázat sdílení pod heslem. Kdyžtan napiš SZ a já opět děkuji uživateli 8ball, že mi tyto informace předal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wolter87
Hezký den,
mám Wii 4.2E... HCH a USB loader.
Chtěl bych si pouštět filmy z HDD... mohl by mi tu někdo zkušenější napsat tutoriálek jak naistalovat třeba Mplayer nebo cokoliv jiného, aby mi šli pouštět .avi a já si nezničil Wii. :-)
Předem moc děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.