frreehalf Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Mno mam PSP GO a avi videa mi tam nejdou cim to bude :)?.. diky za odpovedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 No bude to asi tím, že .avi videa nepodporuje žádný PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Ale podporuje: http://vsetkoopsp.webnode.sk/products/recenzia-psp-go/ pozri si podporovane video formaty.Ale mas rozne druhy avi formatov napr. Xvid,... takze skus si stiahnut nejaky converter ktori ti prekonvertuje video aj do avi ale presne pre PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frreehalf Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Mno to ja mam konvertor kterej mi to hazi do mp4 a jsem spokojeny .. ale ze pokazdy kdyz ctu nejaky komentare tady na foru tak rikaj lidi ze psp Go umi prehrat avi .. tak jsem se chtel jen zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Doporučil bych ti format factory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frreehalf Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Mno me nejvic vyhovuje Total Video Convertor.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Dík za tip to si asi taky stahnu.:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Mno me nejvic vyhovuje Total Video Convertor.. Ten pouzivam aj ja a som tiez uplne spokojny :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 voki Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Mám any video converter, a kdyz dam predelat video z Xvid do Mpeg-4 (.mp4) tak mi to v psp pise This video cannot be played. PSP 3004 6.31 PRO, nevíte co s tím????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nodobre Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 Stiahni si tiez Total Video Converter tam mas convertovanie priamo na PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Květen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2011 xvid4psp je best Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Květen 2, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2011 Na Xvid4PSP a Total Video Converter tu jsou návody - tutorialy. Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frreehalf
Mno mam PSP GO a avi videa mi tam nejdou cim to bude :)?.. diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts