vacimon Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 nwite pls kerej CFW si vybrat??? Bych to moc potřeboval a dík za opověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Betyn Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Asi spis prometheus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vacimon Odesláno Duben 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 jo dik někdo dalsi pls?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Za mě určitě 6.20 PRO-B4 Pernament. Sice není tak odzkoušenej jako CFW 5.03 a ještě na něj ani není tolik pluginů, ale je to mnohem novější verze, bezproblémpvej přístup na PSN, žádný potíže se savama a ani patchovat se tolik nemusí (jen hry vyžadující vyšší FW jak 6.20)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Duben 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2011 Za mě taky 6.20 Pro B4 Permanent a to kvůli zatím naprosto bezproblémovému fungování a stabilitě, je permanentní takže žádný zdlouhavý nahazovaní při restartu, plnohodnotné recovery menu, kompatibilita snad skoro se všemi PSP hrami a většinou PSX her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Co je lepší 5.50 Gen-D3 nebo 6.20 Pro B4 Permanent? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Cojoot - slim: Nápodobně co jsem psal v předchozím postu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vacimon Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Díky za opovědi :D :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vacimon
nwite pls kerej CFW si vybrat??? Bych to moc potřeboval a dík za opověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.