Rocko Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Tak sem prošel tutoriál. Grafika pěkná,ovládání taky supr jediný co mi vadí je prtavej nepřehlednej inventář,nechápu proč je jen přes čvrt obrazovky když mohl bejt na celý. Jinak je to klasicky diablovská rubačka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 j jen inventar je na 2 veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 aa sakra :D si to zahraju az zitra ale uz se tesim diablo rubacky ale ta prava rubacka snad prijde pristi rok s D3 pro konzole :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matt54 Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Akorát jsem to dal stáhnout, snad to bude taková pařba jako je na videu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Tak sme ted zkousely online s Kaselem a šlape to dobře jen je trochu naprd že je společná obrazovka takže se nikdo nesmí třeba loudat a tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 j promin rocky odepisoval jsem na spravi co mi ted chodej :/ ale vynikajici dame ve stredu okolo 8 hodky sezenem jeste 2 a jedem / a nemas nahodou Heaset :D chtelo by to vyskouset jestli to podporuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 bude tu nekdo hrat multak ? distak pm vydel bych to tak od 8 do 10-11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaccO Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Hosi zadna easy hra to neni na to se pripravte jsem lv.47 Warrior jedu na Legend a porad sem tuhej...coop moc nepomuze protoze kdokoliv se pripoji mobove maji mnohem vetsi zivot :)) Cim vic lidi tim tezsi coz me osobne nejak nevadi...Ja jsem to dohral na Hero obtiznost za nejakych 8-10 hodin coz je nadhera na diablovku.Jsem zvedavej na Dungeon Siege III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Nevíte jestli se daj nějak resetnout ty talent poitny? sem omilem u mága dal jeden to str a tam je mi trochu na prd..tak jestli to hodně vadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 mam jeste 2 volne sloty na DUngeon HUnter alliance + 1 slot na GoW collection cena 200 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merkl Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 resetnout dou ve meste u NPC s ikonkou mece nad hlavou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 jak spustim ofline multiplayer? aby na jednom PS3 ja a bratr hrali spolu mnelo by to jit ale nikde jsem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Normálně pust hru pro jednoho a pak ve hře na druhym ovladači zmáčkni start.. takhle by to mělo jít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 aha :D proto to psalo press start :D ja mackal jak pako a nic ale na spatny ovladaci moc dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Magnusen Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Je tu supr hra, trošku jednoduchá leč dobrá. Za 20 hodin jsem udělal Wariora na 75lvl. Pokud hrajete osamotě je to celkem nuda, takže doporučuju hrát přes internet. Platí zde přímá úměra čím víc hráčů tím těžší jsou monstra a tím je větší sranda :), už se celkem těším na Diablo 3 na PS3!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.