Royce Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat Když jsi do teď hrál , tak už máš novější DB a s ním už XBrebot udělat nejde . Takže musíš jedině nechat vyměnit mechaniku . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Když jsi do teď hrál , tak už máš novější DB a s ním už XBrebot udělat nejde . Takže musíš jedině nechat vyměnit mechaniku . Do teď sem to nehrál naposled sem hrál 30.09.2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Tak to já jsem nemyslel doslova - prostě u tebe už to nejde . Jde to jen u hodně starých DB ( nižší než 8xxx ) a ještě záleží na verzi základní desky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Muzu se te zeptat jak ti odesla mechanika. Pokud se v ni nehrabes nebo vyslovene nemas ve zkratu tak ti neodejde ( a i to se da opravit)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 No prostě je v **** nebere hry dvdčka nic , opravit to nepotřebuju už sem koupil ps3 , a ten xbox mi tady jen tak leží tak sem chtěl hrát hry aspon z hddčka, a neni možnej Downgrade DB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 pokud jenom nebere dvdčka, dá se z mechaniky vyčíst dvd klíč a tím pádem se dá mechanika vyměnit, ale pokud jsi dělal "amatérský" flash a ten klíč jsi smazal, napiš to narovinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 No prostě je v **** nebere hry dvdčka nic , opravit to nepotřebuju už sem koupil ps3 , a ten xbox mi tady jen tak leží tak sem chtěl hrát hry aspon z hddčka, a neni možnej Downgrade DB ? Zpětně nahrát starší DB nejde žádným způsobem - kdyby to šlo , tak bych ti to napsal rovnou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 pokud jenom nebere dvdčka, dá se z mechaniky vyčíst dvd klíč a tím pádem se dá mechanika vyměnit, ale pokud jsi dělal "amatérský" flash a ten klíč jsi smazal, napiš to narovinu Nn nic sem stim od doby kdy odešle nedělal , a nechci vměnit mechaniku nic jeto zbytečný když sem koupil ps3 , někamu to prodam ať si to opravý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Nn nic sem stim od doby kdy odešle nedělal , a nechci vměnit mechaniku nic jeto zbytečný když sem koupil ps3 , někamu to prodam ať si to opravý tak mi napiš pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Royce
Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.