Royce Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat Citovat
0 toro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat Když jsi do teď hrál , tak už máš novější DB a s ním už XBrebot udělat nejde . Takže musíš jedině nechat vyměnit mechaniku . Citovat
0 Royce Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Když jsi do teď hrál , tak už máš novější DB a s ním už XBrebot udělat nejde . Takže musíš jedině nechat vyměnit mechaniku . Do teď sem to nehrál naposled sem hrál 30.09.2010 Citovat
0 toro Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Tak to já jsem nemyslel doslova - prostě u tebe už to nejde . Jde to jen u hodně starých DB ( nižší než 8xxx ) a ještě záleží na verzi základní desky . Citovat
0 Linuxik Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 Muzu se te zeptat jak ti odesla mechanika. Pokud se v ni nehrabes nebo vyslovene nemas ve zkratu tak ti neodejde ( a i to se da opravit)? Citovat
0 Royce Odesláno Duben 12, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 12, 2011 No prostě je v **** nebere hry dvdčka nic , opravit to nepotřebuju už sem koupil ps3 , a ten xbox mi tady jen tak leží tak sem chtěl hrát hry aspon z hddčka, a neni možnej Downgrade DB ? Citovat
0 romik Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 pokud jenom nebere dvdčka, dá se z mechaniky vyčíst dvd klíč a tím pádem se dá mechanika vyměnit, ale pokud jsi dělal "amatérský" flash a ten klíč jsi smazal, napiš to narovinu Citovat
0 toro Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 No prostě je v **** nebere hry dvdčka nic , opravit to nepotřebuju už sem koupil ps3 , a ten xbox mi tady jen tak leží tak sem chtěl hrát hry aspon z hddčka, a neni možnej Downgrade DB ? Zpětně nahrát starší DB nejde žádným způsobem - kdyby to šlo , tak bych ti to napsal rovnou . Citovat
0 Royce Odesláno Duben 13, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 pokud jenom nebere dvdčka, dá se z mechaniky vyčíst dvd klíč a tím pádem se dá mechanika vyměnit, ale pokud jsi dělal "amatérský" flash a ten klíč jsi smazal, napiš to narovinu Nn nic sem stim od doby kdy odešle nedělal , a nechci vměnit mechaniku nic jeto zbytečný když sem koupil ps3 , někamu to prodam ať si to opravý Citovat
0 romik Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 13, 2011 Nn nic sem stim od doby kdy odešle nedělal , a nechci vměnit mechaniku nic jeto zbytečný když sem koupil ps3 , někamu to prodam ať si to opravý tak mi napiš pm Citovat
Otázka
Royce
Čau odešla mi mechanika u xboxe, tak hledám někoho kdo by mi udělal XBreboot ale až, tak za měsíc ted jenom hledam abych pak věděl komu napsat
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.