Trapper1468625427 Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Zdravím četl jsem tu něco o tom že už to prolomili.... Chci se zeptat jestli je to pravda a u koho bych si to mohl nechat udělat ?? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rendis Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Momentálně je možné flashnout pouze mechaniku Lite-On 9504. Pokud chceš více informací, napiš mi soukromě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 vzhladom na to ze mas kinect, tak si si kupil asi bundle ediciu a tie su s mechanikami 0225 takze mas smolu ... ak by uz aj teraz bol, pockaj s tym kym pride novy dashboard, bude pravdepodobne novy firmver (okrem toho aj tak dashboard reflesne mechaniku na stock fw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vrct Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 A jak poznám jakou mam verzi ?? Já kupoval xko o velkych prazdninách minulý rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 vzhladom na to ze mas kinect, tak si si kupil asi bundle ediciu a tie su s mechanikami 0225 takze mas smolu ... ak by uz aj teraz bol, pockaj s tym kym pride novy dashboard, bude pravdepodobne novy firmver (okrem toho aj tak dashboard reflesne mechaniku na stock fw) to si dělaš prdel nahraješ novej dash a zrovna ti to do mechaniky nahraje origo firm to se mi snad jenom zdá sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 vrct: http://www.flashxbox.sk/aku-mam-mechaniku-v-xboxe/#clanok AnarkiSKW: http://www.flashxbox.sk/dashboard-13142/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AnarkiSKW Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 tak to je v poho že to de vrátit to nemusim ani rozdělávat konzoli :D to by vývojáři flashe mohli udělat taky at se to tam nahrává přes flešku to by byla prdel:cheesygrin::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Trapper1468625427
Zdravím četl jsem tu něco o tom že už to prolomili.... Chci se zeptat jestli je to pravda a u koho bych si to mohl nechat udělat ?? :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.