baresacek Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 Kde koupim levně a bezpečně (aby mi v krabici nepřišlo třeba uhlí) PS3 chci do toho dát do 7200Kč a velikost HDD aby byla asi 160GB ale to je spíše jedno. pls poraďte. A pokud to bude kamenný obchod tak v Náchodě díky. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Duben 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2011 nevim jestli se to tady muze ale napr. v gamehouse najdes neco s cim se do tve castky vejdes a jistotu ze ti prijde opravdu PS3 mas dat se rict 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 tady na foru, na aukru koupis konzoli v pohode a za slusnou cenu, kup si nejlip pouzitou konzoli tak rok+ v zaruce usetris celkem slusny prachy a samo nekupuvoat PS3 za 4000 s 2x DS3 + 10 her od uzivate bez hodnoceni a co ti slibuje ze ma zaruku 3 roky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stevens129 Odesláno Duben 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2011 Mám kámoše co má..PS3,plno her,apod... prostě super a cena 6.499kč tak kdyžtak napiš do PM a já ti na něj napíši kontakt ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
baresacek
Kde koupim levně a bezpečně (aby mi v krabici nepřišlo třeba uhlí) PS3 chci do toho dát do 7200Kč a velikost HDD aby byla asi 160GB ale to je spíše jedno. pls poraďte.
A pokud to bude kamenný obchod tak v Náchodě díky. :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.