Nexikar Odesláno Červen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2011 kdyby jí někdo chtěl tu hru tak jí prodam za 350 s poštou, jen vyzkoušenou, nějak mě to nechytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červen 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2011 refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 refresh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tak co :D kupime nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 kasal: Není pátý člověk a dva sloty asi nikdo chtít platit nebude...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Pokud se domluvíme, tak můžeme koupit ve čtyřech lidech...myslím, že kasal slíbil, že to koupí na kreditku (pokud to stále platí)...takže buď ve čtyřech lidech za 190,- na jednoho (ale nevím, co s tím posledním slotem) nebo si někdo vezme dva sloty (pokud třeba má kamaráda, který by to chtěl) nebo si ten poslední slot nechá kasal a pak ho prodá (kdyby se někdo třeba později ozval) ............takže mi napište, jak to uděláme, protože ten topic je tu už hafo dlouho a nikdo se už neozval, tak pochybuji, že se po tom poptávka nějak zvýší...refreshoval jsem to celkem často... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Kdyby to chtěl někdo na CD tak mam na prodej, mě to nebavilo, tak klidně napište. Je to jen vyzkoušený, hrál jsem to asi hodku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Tak je nás pět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Tak jak to vypada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 Zatím se nikdo neozval...a kasalovi jsem psal PM, ale zatím bez odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Takže kasal kupuje...psal jsem mu PM, ať po koupi rozešle ostatním info k platbě a účtu...počítáme se všemi napsanými, takže pokud jste někdo změnil názor, tak dejte co nejdříve vědět, ať z toho nejsou problémy a nepokazíte to ostatním....díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Holmmi Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 já stále jsem pro, jenom čekám na č.účtu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 vsem poslano pm o platbe :D :D pokud jsme zapomnel dejte vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2011 Mně nic nepřišlo...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2011 cekame az jse mi ozvou 3. andre.11 4. Kaulyjunior jak mile dostanu spravu kupuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Červenec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2011 hosi sory omlouvam jse rozbilo jsemi auto oprava za 20 tis... musim to zrusit .. omlouvam jse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Červenec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 To jako vážně? A poslal jsi aspoň lidem prachy zpět? Vím, že minimálně holmmi ti je posílal...doufám, že nejsi další z dweightových odrůd a pošleš mu to hned zpět...to, že se ti rozbilo auto je smutné a stává se to, ale hlavně to neobkecávej a pošli to zpět, ať nejsou problémy a můžeme si najít jiného do pětice...já věděl, že si mám s platbou počkat až po stáhnutí...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shtrbi Odesláno Srpen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2011 okay...vše v pořádku, kasal vše poslal zpět, takže sháníme ještě jednoho!!! No tak lidi!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.