Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Siren: Blood Curse (1 slot volný)

shtrbi

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Pokud se domluvíme, tak můžeme koupit ve čtyřech lidech...myslím, že kasal slíbil, že to koupí na kreditku (pokud to stále platí)...takže buď ve čtyřech lidech za 190,- na jednoho (ale nevím, co s tím posledním slotem) nebo si někdo vezme dva sloty (pokud třeba má kamaráda, který by to chtěl) nebo si ten poslední slot nechá kasal a pak ho prodá (kdyby se někdo třeba později ozval) ............takže mi napište, jak to uděláme, protože ten topic je tu už hafo dlouho a nikdo se už neozval, tak pochybuji, že se po tom poptávka nějak zvýší...refreshoval jsem to celkem často...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže kasal kupuje...psal jsem mu PM, ať po koupi rozešle ostatním info k platbě a účtu...počítáme se všemi napsanými, takže pokud jste někdo změnil názor, tak dejte co nejdříve vědět, ať z toho nejsou problémy a nepokazíte to ostatním....díky...

Odkaz ke komentáři

To jako vážně? A poslal jsi aspoň lidem prachy zpět? Vím, že minimálně holmmi ti je posílal...doufám, že nejsi další z dweightových odrůd a pošleš mu to hned zpět...to, že se ti rozbilo auto je smutné a stává se to, ale hlavně to neobkecávej a pošli to zpět, ať nejsou problémy a můžeme si najít jiného do pětice...já věděl, že si mám s platbou počkat až po stáhnutí...:/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu