Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zadost o otevreni a promazani 3DS topicu


.Den

Recommended Posts

Nesouhlasim s uzavrenim topicu o 3DS (nejedna se o vykrik do tmy, cti dale). Duvody jsou nasledujici:

Je pravda, ze hadat se o 3DS VS NGP je tupost a je treba to omezovat. Ovsem od toho je zde rovnez moderator (kdyz na to inteligence a argumenty prispevovatelu nestaci), aby tema moderoval, jinak receno usmernoval. To, ze nejaky maly fracek vtrhne do nejnavstevovanejsiho a nejoblibenejsiho topicu cele sekce a zalozi flame, protoze se proste bud nudi, nebo je to troll, dle meho nazoru jeste neni duvod "ztrestat" (ac to zni absurdne) i ty, kteri maji opravdu zajem diskutovat o 3DS, a to s jistou mirou inteligence. Potom se spise nabizi moznost vyhodit narusitele a pokud nepomuze upominka, tak tu mame bany.

Je jasne, ze flamu se vzdy nekdo chyti, a pritom nemusi mit ani zly umysl (zpocatku se vetsinou jedna o relativne padny argument a snahu nehadat se), ale kdyz se nekdo chce hadat, da se proste vyhodit z fora a tech par prispevku promazat. Vetsinou to tak funguje (viz Gran Turismo 5 topic v PS3 linii, kde bylo ruznych Sony a Xbox fanboyu pozehnane, a mnoho dalsich) a topic muze celkem bez problemu zit dal.

Je sice hezke, ze zamcenim se problem vyresil (jo, fakt se vyresil), ale mozna neni uplne nejlepsim resenim uzavrit topic, na kterem vicemene cela NDS sekce vubec zije. Pokud teda neni snaha NDS sekci jednoduse zabit a pohrbit.

Nerikam nic proti nikomu, jen svuj nazor ohledne moznosti moderovani (usmernovani), trestu, trollu aj. Ja napr. chodil do 3DS topicu kvuli informacim, abych je nemusel hledat na netu, a abych mohl cist nazory (inteligentnejsich) uzivatelu ohledne konzole a vseho zajimavejsiho deni okolo ni (a ne je googlit, nebo proste chodit na vetsi anglojazycna fora, to me fakt nebere). A urcite jsem nebyl jediny.

Dekuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To, ze je tema 3DS zavrene jsem zjistil az ted a jsem docela sokovan.....bylo to v podstate jideny "zive" tema v DS sekci..... a neprijde mi vhodne (nechci do toho moderatorovi kecat) ho zamykat, protoze je 3DS venku....stale je to proste tema, kde se proste uzivatele 3DS o sve konzoli bavi (pro to je to v sekci pokec..). To ze zacal nejaky ***** flame je jina vec, ale doufam, ze se brzy obnovi, protoze to v podstate "udrzovalo" mistni komunitu....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu