patasus Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Hi, chtěl bych z psn (kvůli jarním "slevám") koupit 2-3 hry. Pokud seženu 4 lidi, jsem ochotný koupit je přes jiný účet než main. V neděli bych kupoval. V případě zájmu samozřejmě jen platba na účet. Jedná se (zatím) o: Blue Toad Murder Files - 245kč (nejprve stáhněte Episode 1, která je FREE) Pac-Man Championship Edition DX - 135kč (musíte nejdříve stáhnout ze svého účtu TRIAL verzi) 1. patasus - další Dungeon Hunter 2. Quy - další Angry Birds, Lara Croft and the Guardian of Light, příp. AC2 3. Nexikar - další AC2, Lara Croft and the Guardian of Light, Dungeon Hunter 4. 5. V případě jen prvních 2 her na jednoho: 76kč (nenesu zodpovědnost za nefunkčnost hry, pokud někdo nedodrží podmínky pro hru v závorkách) PRVNÍ DVĚ HRY KUPUJI URČITĚ Důležité: doplnil jsem pouze ty, u kterých jsem z příspěvků usoudil, že by chtěli první 2 hry (takže mě v případě nesrovnalostí opravte, dělal jsem to jen od oka). Jinak mi pište sem či do PM. Další hry nebudu vybírat do doby než nás bude opravdu 5 a jelikož slevy platí do 27.4. 2011 tak nemusíme spěchat. A nakonec: doufám, že všichni vědí, jak funguje sdílení účtu - doporučuji pak na účet moc nechodit ale co je hlavní, nemazat ho z PS3!!! VŠE SE RUŠÍ - omlouvám se, ale prodávám PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 mě se celkem líbí Lara Croft and the Guardian of Light, Assasins Creed 2 a Dungeon Hunter, ale ty první dvě ee..to bych ani nehrál asi..ale tyhle 3 to jo:) já ještě taky doplnim který bych bral a muže se něco vybrat..:) šel bych do víc jak jedný hry určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 assasin 2 by me zajimal... mam vyhlednute jeste nejake, ale ted si nevzpomenu, odpoledne doplnim... tak mozna bych jeste mel zajem o to NHL Arcade :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 O Blue toad a Laru bych zajem mel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Mam zajem o vsechny tri - Blue Toad Murder Files, Pac-Man Championship Edition DX, Lara Croft and the Guardian of Light. S tim, ze kdyz koukam do Storu na jarni slevy, tak Blue Toad ve vyprodeji nevidim - je za 350Kc. Takze to bych Blue Toad klidne vypustil, nejake extra skvele hodnoceni to nema. Z dalsich pak Angry Birds (40kc = min nez 10Kc na jednoho a sranda s tim je), pripadne i ten Assasin II (570Kc), ale spokojim se jenom se zakladem. Mimo jarni slevy, kdyby jeste nekdo chtel DLC k Black Ops, tak to rad pridam do baliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 teď nad ti přemejšlim a možná bych klidně vzal všech 5 her:) na kolik by to vyšlo? zas tak velká cena to neni a 5 her na jeden slot supr:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hovnak Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 ja bych urcite vzal toho assasina byl by to super napad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 Mam zajem o vsechny tri - Blue Toad Murder Files, Pac-Man Championship Edition DX, Lara Croft and the Guardian of Light. S tim, ze kdyz koukam do Storu na jarni slevy, tak Blue Toad ve vyprodeji nevidim - je za 350Kc. Takze to bych Blue Toad klidne vypustil, nejake extra skvele hodnoceni to nema. Z dalsich pak Angry Birds (40kc = min nez 10Kc na jednoho a sranda s tim je), pripadne i ten Assasin II (570Kc), ale spokojim se jenom se zakladem. Mimo jarni slevy, kdyby jeste nekdo chtel DLC k Black Ops, tak to rad pridam do baliku. Blue Toed Murder Files Full Season UPGRADE tam je za 245,- ....předtím jsem se lekl, že to stáhli ale teď jsem se dostal k PS3 a je to tam :) Tak teď to tam zas není.....to je bordel.......na main účtu jsem to na PSN Storu měl, ale když jsem vytvořil novej tak to tam ve slevě není.... VYŘEŠENO - pokud stáhnete Free Episodu 1 (POZOR - automaticky to instaluje trofeje), automaticky se vám odemkne sleva za celek za 245,- BTW: pokusím se téma nějakým způsobem zpřehlednit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2011 no a jakpak copak za hry by se teda vybralo? něco dát dohromady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.