patasus Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 Hi, chtěl bych z psn (kvůli jarním "slevám") koupit 2-3 hry. Pokud seženu 4 lidi, jsem ochotný koupit je přes jiný účet než main. V neděli bych kupoval. V případě zájmu samozřejmě jen platba na účet. Jedná se (zatím) o: Blue Toad Murder Files - 245kč (nejprve stáhněte Episode 1, která je FREE) Pac-Man Championship Edition DX - 135kč (musíte nejdříve stáhnout ze svého účtu TRIAL verzi) 1. patasus - další Dungeon Hunter 2. Quy - další Angry Birds, Lara Croft and the Guardian of Light, příp. AC2 3. Nexikar - další AC2, Lara Croft and the Guardian of Light, Dungeon Hunter 4. 5. V případě jen prvních 2 her na jednoho: 76kč (nenesu zodpovědnost za nefunkčnost hry, pokud někdo nedodrží podmínky pro hru v závorkách) PRVNÍ DVĚ HRY KUPUJI URČITĚ Důležité: doplnil jsem pouze ty, u kterých jsem z příspěvků usoudil, že by chtěli první 2 hry (takže mě v případě nesrovnalostí opravte, dělal jsem to jen od oka). Jinak mi pište sem či do PM. Další hry nebudu vybírat do doby než nás bude opravdu 5 a jelikož slevy platí do 27.4. 2011 tak nemusíme spěchat. A nakonec: doufám, že všichni vědí, jak funguje sdílení účtu - doporučuji pak na účet moc nechodit ale co je hlavní, nemazat ho z PS3!!! VŠE SE RUŠÍ - omlouvám se, ale prodávám PS3 Citovat
Nexikar Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 mě se celkem líbí Lara Croft and the Guardian of Light, Assasins Creed 2 a Dungeon Hunter, ale ty první dvě ee..to bych ani nehrál asi..ale tyhle 3 to jo:) já ještě taky doplnim který bych bral a muže se něco vybrat..:) šel bych do víc jak jedný hry určitě. Citovat
kejsi Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 assasin 2 by me zajimal... mam vyhlednute jeste nejake, ale ted si nevzpomenu, odpoledne doplnim... tak mozna bych jeste mel zajem o to NHL Arcade :D Citovat
Tazcz Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 O Blue toad a Laru bych zajem mel. Citovat
Qay Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 Mam zajem o vsechny tri - Blue Toad Murder Files, Pac-Man Championship Edition DX, Lara Croft and the Guardian of Light. S tim, ze kdyz koukam do Storu na jarni slevy, tak Blue Toad ve vyprodeji nevidim - je za 350Kc. Takze to bych Blue Toad klidne vypustil, nejake extra skvele hodnoceni to nema. Z dalsich pak Angry Birds (40kc = min nez 10Kc na jednoho a sranda s tim je), pripadne i ten Assasin II (570Kc), ale spokojim se jenom se zakladem. Mimo jarni slevy, kdyby jeste nekdo chtel DLC k Black Ops, tak to rad pridam do baliku. Citovat
Nexikar Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 teď nad ti přemejšlim a možná bych klidně vzal všech 5 her:) na kolik by to vyšlo? zas tak velká cena to neni a 5 her na jeden slot supr:) Citovat
hovnak Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2011 ja bych urcite vzal toho assasina byl by to super napad :) Citovat
patasus Odesláno Duben 17, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 Mam zajem o vsechny tri - Blue Toad Murder Files, Pac-Man Championship Edition DX, Lara Croft and the Guardian of Light. S tim, ze kdyz koukam do Storu na jarni slevy, tak Blue Toad ve vyprodeji nevidim - je za 350Kc. Takze to bych Blue Toad klidne vypustil, nejake extra skvele hodnoceni to nema. Z dalsich pak Angry Birds (40kc = min nez 10Kc na jednoho a sranda s tim je), pripadne i ten Assasin II (570Kc), ale spokojim se jenom se zakladem. Mimo jarni slevy, kdyby jeste nekdo chtel DLC k Black Ops, tak to rad pridam do baliku. Blue Toed Murder Files Full Season UPGRADE tam je za 245,- ....předtím jsem se lekl, že to stáhli ale teď jsem se dostal k PS3 a je to tam :) Tak teď to tam zas není.....to je bordel.......na main účtu jsem to na PSN Storu měl, ale když jsem vytvořil novej tak to tam ve slevě není.... VYŘEŠENO - pokud stáhnete Free Episodu 1 (POZOR - automaticky to instaluje trofeje), automaticky se vám odemkne sleva za celek za 245,- BTW: pokusím se téma nějakým způsobem zpřehlednit... Citovat
Nexikar Odesláno Duben 17, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 17, 2011 no a jakpak copak za hry by se teda vybralo? něco dát dohromady.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.