Guest Anonymous Odesláno Červenec 19, 2005 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2005 Koukněte na to sem: http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=psp&message.id=600727 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 15, 2005 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2005 NO a nebo šup na firmware 2.0. Ale to silně nedopuručuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2005 ja nopak firmaware 2.0 doporucuju spousta pridanejch blbustek prave jako treba menic pozadi ale hlavne internetovej browser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Srpen 31, 2005 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2005 ja nopak firmaware 2.0 doporucuju spousta pridanejch blbustek prave jako treba menic pozadi ale hlavne internetovej browser Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Myslíte, že jde dávat nový pozadí na FW 1.52? A stačí mi na to jen jeden MS? A je vůbec tenhle FW dobrej?? Tohle je totiž jedna z věcí, kterým ještě dost dobře nerozumím... Ale 'search' jsem zkoušel, to, aby se neřeklo. 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 mno rekl bych ze 1.52 je na hov** jak podstivcum tak i piratum, takze bud 1.50 nebo 2.00...a pozadi asi nepujdou, to je az vymozenost 2.00.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 Sakra, já si teda umím vybrat... A jak můžu upgradovat na 2.00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 natelogan Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 mno bud v nastaveni je uplne nahore polozka update, nebo na oficialu je novy fw (ale to je oboji uz jenom 2.50)...mno ale nekde se urcite najde fw2.00... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 12, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2005 A ta 2.50 je špatná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Listopad 13, 2005 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2005 A ta 2.50 je špatná? hele brachu ,nerikej mi ze si searchoval ,ale jedno ti reknu: updatuj na 2.00 a downgraduj na 1.50 jinak to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 ja slysel,ze bude 2.06 a ne 2.50. ja mam 2.01 a na to asi nejdou iso hry,co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wakusol Odesláno Leden 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2006 no to bouhužel ne, musíš čekat až bud eloader nebo downgrader na 2.01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Únor 11, 2006 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2006 mno rekl bych ze 1.52 je na hov** jak podstivcum tak i piratum, takze bud 1.50 nebo 2.00...a pozadi asi nepujdou, to je az vymozenost 2.00.. Toto rozdeleni na POCTIVCE a NEPOCTIVCE je velmi zavadejici. Hodne lidi ma 1.50 treba prave kvuli aplikacim, ktere diky nablblosti Sony a fw 2.0 a + nejdou spoustet. Nejak nechapu proc pouzivat poledementni browser na 2.0 kdyz si na 1.50 pustim VNC a mam mnohem l;epsi moznost browsit treba na FireFoxu, stejne tak mne serou videa s maximalnim rozlisenim nekde kolem poloviny rozliseni PSP, nemoznost hrat mp3 po wifi a internetova radia, takze dokud Sony neotevre svuj system vyvojarum, zustane hodne lidi u 1.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Březen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2006 co je to VNC ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Březen 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2006 co je to VNC ? Vzdalena zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Milhause Odesláno Duben 21, 2006 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2006 stahl jsem ten program do psp, a taky TightVNC jak doporučují do PC. Mám doma WIFI router přes kterej připojuji PSP na net, ale v PC WIFI kartu nemám, je to problém, nevím jak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 4, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2006 Ja spm si stiahol mnozstvo programov do PSP Homebrew a ide mi v pohode meni pozadie do psp len mam jeden taky maly napekny grafcky problem ako nahle idem spustit hry z karty tak namiesto ikoniek mi tam ukazuje biele svtorce a niektore gif obrazky ako pri dev hook mi zobrazuje hlupo.Mam FW 1.5 a ide mi to.Ale je pravda ze potrebujete mat presny rozmer pozadia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest grYn_goo Odesláno Květen 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2006 glum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 glum Coze?? To se snazis o Spam nebo co...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Malcolm. Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 BAN :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Ja by som mu nedal BAN za to co tu pise ale zato aku ma fotku :| Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Ja by som mu nedal BAN za to co tu pise ale zato aku ma fotku :| Se ti nelibi ta zenska nebo co? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kořas Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Ja bych ho vyhodil za oboje..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Ja by som mu nedal BAN za to co tu pise ale zato aku ma fotku :| Se ti nelibi ta zenska nebo co? :D Ty mas nejake cudne chute :lol: :P :) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Anonymous Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Ja by som mu nedal BAN za to co tu pise ale zato aku ma fotku :| Se ti nelibi ta zenska nebo co? :D Ty mas nejake cudne chute :lol: :P :) :D Mlask! Ja mit rad svalnate zeny :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shadow.wizard Odesláno Květen 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2006 Monzo to tu niekto vie a tak sa chcem spytat 1. Da sa nejak urobit aby ked dam PSPcku REBOOT tak sa automaticky nespusti UMDcko?? 2. Videl som videa chalanov ako si dali TUNING PSPcka a ja som sa ku nim samozrejme pridal ako zmena pozadia na FW 1.5 a zmena FONTU(Typu pisma) ale stve ma jedno.Videl som ako maju ine video pri spustani UMDcka a Homebrew neviete ako na to??Diki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Anonymous
Koukněte na to sem:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
50 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts