stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zdarec...koupil jsem si tzv. WIFI LINK je to taková ''flashka'' a je to něco jako wifi router (Tohle přesně- http://www.playcentrum.cz/wifi-link-psp-ds-334402.htm ) no ale nejde mi to jaksik...takže jsem to instalnul (na CD byl software) pak zapojil tu ''flashku'' a pak jsem chtěl zpustit ten program kde se to nastavuje ... - WL Utility ale já ho spustil a on se na panelu jen ukázal a za 3 sekundy zmizel a tak jsem to skoušel spouštět a vždycky se pouze zobrazil ale hned zmizel z toho hlavního panelu a tak to nešlo spustit prostě :/ nevíte co s tím ???? Akorát dodám že ...-mám notebook,ten link je už použitý (Z bazaru),a mám windows 7 a ten není na obalu podporován :/ protože je ten wifi starší /asi nějak 07/ díky za pomoc předem ! :cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zkus to rozjet na Win XP nebo ještě můžeš zkusit to spustit v režimu kompatibility a tam nastaveno win XP .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 na WIN XP to nepujde protoze ho nemam a ten rezim kompatibility je kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 stáhni si windows XP mod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Pravým si klikni na ikonu a na vlastnosti potom tam jsou záložky klikni si na kompabilita a potom jsi v řežimu kompability. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtushak97 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 stáhni si windows XP mod Takhle by to mělo jít taky ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak režim kompatilibty jsem skusil ale nejde to pořád ta samá chyba..¨ E:Windows XP mod nemůžu nikde najít.. E/2/:Tak to du skusit k bráchovi na XP... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Tak bracha skoušel na XP-čku a ta samá chyba... Nikoho už nic nenapadá ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Mi v tom shopu psali že to mám nainstalovat a pak Ovladače ale kde se ty ovladače instalujou ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Windows XP mod nemůžu nikde najít.. Zkus :google: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Zkus :google: http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/download.aspx Díky :D ale tohle už nepotřebuji ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.