-Fredy- Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj lidi, máte někdo zkušenosti s Ubuntem??? Potřebuji pomoci. S Linuxama jsem úplný začátečník. Vždy když chci něco nainstalovat z CD, tak mi to napíše Při načítání archivu došlo k chybě. A pod tím hned: Výstup příkazového řádku: Archive: /media/BOILING/setup.exe [/media/BOILING/setup.exe] End-of-central-directory signature not found. Either this file is not a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive. In the latter case the central directory and zipfile comment will be found on the last disk(s) of this archive. note: /media/BOILING/setup.exe may be a plain executable, not an archive zipinfo: cannot find zipfile directory in one of /media/BOILING/setup.exe or /media/BOILING/setup.exe.zip, and cannot find /media/BOILING/setup.exe.ZIP, period. A to mi píše i u jinejch věcí. Někde na netu sem se dočetl tohle no, vzhledem k tomu, že $ file backup.tar.gz vrací: "backup.tar.gz: POSIX tar archive (GNU)", tak bych zkusil prostě tar xf backup.tar.gz ( jedná se o program qzip ) A to prej funguje. Jenže nevim kde to najdu a co vlastně mám dělat.:cheesygrin: Díky za rady, protože Ubuntu se mi docela líbí a mám v plánu ještě nějakou dobu zůstat. :thumbup::thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinder Master King Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Na linuxu exe normálně nespustíš :). V ubuntu se programy instalují přes apt. Na windows programy potřebuješ wine a nemusí přes něj jít všechny. Taky bych doporučoval si prostudovat Ubuntu wiki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.