-Fredy- Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj lidi, máte někdo zkušenosti s Ubuntem??? Potřebuji pomoci. S Linuxama jsem úplný začátečník. Vždy když chci něco nainstalovat z CD, tak mi to napíše Při načítání archivu došlo k chybě. A pod tím hned: Výstup příkazového řádku: Archive: /media/BOILING/setup.exe [/media/BOILING/setup.exe] End-of-central-directory signature not found. Either this file is not a zipfile, or it constitutes one disk of a multi-part archive. In the latter case the central directory and zipfile comment will be found on the last disk(s) of this archive. note: /media/BOILING/setup.exe may be a plain executable, not an archive zipinfo: cannot find zipfile directory in one of /media/BOILING/setup.exe or /media/BOILING/setup.exe.zip, and cannot find /media/BOILING/setup.exe.ZIP, period. A to mi píše i u jinejch věcí. Někde na netu sem se dočetl tohle no, vzhledem k tomu, že $ file backup.tar.gz vrací: "backup.tar.gz: POSIX tar archive (GNU)", tak bych zkusil prostě tar xf backup.tar.gz ( jedná se o program qzip ) A to prej funguje. Jenže nevim kde to najdu a co vlastně mám dělat.:cheesygrin: Díky za rady, protože Ubuntu se mi docela líbí a mám v plánu ještě nějakou dobu zůstat. :thumbup::thanks: Citovat
Kinder Master King Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2011 Na linuxu exe normálně nespustíš :). V ubuntu se programy instalují přes apt. Na windows programy potřebuješ wine a nemusí přes něj jít všechny. Taky bych doporučoval si prostudovat Ubuntu wiki Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.