mathias22 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Hledal sem tady neco,a je tu strasny gulas v tom!nemohu tady nic najit,a pripada mi ze nejake zavodni hry se uz prestaly delat,nejake rally nove nebo neco na styl tocy,sem v koncich,formule uz mam ojete.diky moc... a pro rypaly:prispevek neni duplicitni:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 na xbox tušim vyšla série forza,potom samozřejmě NFS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Burnout Paradise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 myslel sem neco realnejsiho nez nfs a burnout... forzu sem hral 2jku,a taky nic moc,skoda ze nemaji GT,jenom na ps sakra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tiger Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 forza je myslim 3 i 4 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Forza 3 - nejepší simulátor na Xbox360 - mluví se o konkurenci tvého zmiňovaného GT pro plné využití aukce a multiplayeru doporučuji XBL Gold (pokud ale chceš kupovat originálku doporučil bych počkat na čtvrtý díl který vychází v létě) Shift 2 - dále jeden z těch reálnějších simulátorů na Xboxu Race Pro - jeden z těch také povedenějších simulátorů WRC FIA World Rally Championship - nejnovější simulátor Rally ( počkal bych však na novej Dirt 3 ) F1 2010 - Dokonalý simulátor Formule 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 dekuju za tipy,takhle sem to presne myslel,at se par lidi rozepise a napise svoje dojmy,jinak ten dirt je porad od codemasteru?nebo to bude pokracovani toho wrc?jinak tu forzu zkusim teda,nejake dalsi tipy,nebo je jen tak malo zavodnich real. her?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Dirt 3 by měl být též od Codemasters, ale vrací se pomalu a jistě zase jen k rally v podobě Colin Mc Rae .. dost lidí na to čeká a hodně se o tom mluví tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mathias22 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 co jsem hral dirta,tak me to taky nejak nechytlo,tak jeep,tam kara,tam wrc,doufam ze se budou venovat jenom rally,a poradne to vychytaji,nevis kdy ze to ma vyjit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 24. 5 http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konviss Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Jestli se ti nelíbila Forza, tak pochybuji, že by se ti líbilo GT, jelikož obě hry fungují na podobných principech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 shift 2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Tak docela dobrá a dokonce i freeroam závodní onlinovka na xbox je hodně dobrá Test Drive Unlimited 2, fakt pecka jinak co se týče opravdu závodění tak rozhodně Forza, ted na podzim bude vycházet Forza 4 tak bych si na ní počkal a ještě co si pamatuju z PC ale je i na xbox je Flatout Ultimate Carnage, totální pecka - hlavně derby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacz Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Dobrá hra je i Race Driver:Grid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Lidi chci se jen zeptat k tý Forze 3, když jí tu všichni doporučujete...je normální aby když tam ujedu jeden závod tak že se mi do celkovýho dohrání hry napočítá 0,1% ? když ujedu 10 závodů tak mam 1% hry...je to možný nebo je něco špatně u mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Vidím že tu bylo zmiňované Race Pro, pro mě tahle hra znamená zničené DVDčko, a to vůbec nemluvím o tom že bych si jí měl kupovat v obchodě, toho bych sakra litoval, hra je dle mého hodně nepovedená,hlavně v grafice a ovládání, a jediná věc, která mohla tuto hru zachránit byl offline multiplayer, jenže ten je snad nejhorší co jsem kdy viděl a bohužel hrál,nepochopím proč tam tvůrci nedali klasický SplitScreen, dali tam jen takový že jedete 20 sec. a poté se řízení přepné na protivníka, který jede taktéž 20 sec. a pořád se to střídá dokola, přičemž za tu dobu co zrovna nehrajete vy , řídí za vás počítač, respektive Xbox, a online multiplayer sem neměl možnost hrát takže nehodnotím. Sečteno a podtrženo, hra pro mě nemá žádnou hodnotu, a už leží v koutě, .... toť můj názor :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 To bude tím že k dohrání je zapotřebí x stovek vyhraných závodů :) Zbytek je čistá matematika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Co se týče RacePro, tak pro mě je to naopak, jsou to závody které bez pořádného setupu nemá cenu hrát jinak než rekreačně :) A setupem nemyslím "jede mi to pomalu, koupím 600hp motor a mám naladěno". Rozhodně si zazávodím víc v RacePro kde vím že mizerný výkon auta bude v rukou a setupu, a ne v tom že na soupeře nestíhám protože on už má odemknuté Lamborghini. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Vidím že tu bylo zmiňované Race Pro, pro mě tahle hra znamená zničené DVDčko, a to vůbec nemluvím o tom že bych si jí měl kupovat v obchodě, toho bych sakra litoval, hra je dle mého hodně nepovedená,hlavně v grafice a ovládání, a jediná věc, která mohla tuto hru zachránit byl offline multiplayer, jenže ten je snad nejhorší co jsem kdy viděl a bohužel hrál,nepochopím proč tam tvůrci nedali klasický SplitScreen, dali tam jen takový že jedete 20 sec. a poté se řízení přepné na protivníka, který jede taktéž 20 sec. a pořád se to střídá dokola, přičemž za tu dobu co zrovna nehrajete vy , řídí za vás počítač, respektive Xbox, a online multiplayer sem neměl možnost hrát takže nehodnotím. Sečteno a podtrženo, hra pro mě nemá žádnou hodnotu, a už leží v koutě, .... toť můj názor To souhlasim, je to vážně děsná hra...když jsem se koukal na obal v obchodě a na gameplaye tak to vypadalo fakt parádně, ale opak byl pravdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.