Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Forza 3 - nejepší simulátor na Xbox360 - mluví se o konkurenci tvého zmiňovaného GT pro plné využití aukce a multiplayeru doporučuji XBL Gold (pokud ale chceš kupovat originálku doporučil bych počkat na čtvrtý díl který vychází v létě)

Shift 2 - dále jeden z těch reálnějších simulátorů na Xboxu

Race Pro - jeden z těch také povedenějších simulátorů

WRC FIA World Rally Championship - nejnovější simulátor Rally ( počkal bych však na novej Dirt 3 )

F1 2010 - Dokonalý simulátor Formule 1

Odesláno

Tak docela dobrá a dokonce i freeroam závodní onlinovka na xbox je hodně dobrá Test Drive Unlimited 2, fakt pecka jinak co se týče opravdu závodění tak rozhodně Forza, ted na podzim bude vycházet Forza 4 tak bych si na ní počkal a ještě co si pamatuju z PC ale je i na xbox je Flatout Ultimate Carnage, totální pecka - hlavně derby!

Odesláno

Vidím že tu bylo zmiňované Race Pro, pro mě tahle hra znamená zničené DVDčko, a to vůbec nemluvím o tom že bych si jí měl kupovat v obchodě, toho bych sakra litoval, hra je dle mého hodně nepovedená,hlavně v grafice a ovládání, a jediná věc, která mohla tuto hru zachránit byl offline multiplayer, jenže ten je snad nejhorší co jsem kdy viděl a bohužel hrál,nepochopím proč tam tvůrci nedali klasický SplitScreen, dali tam jen takový že jedete 20 sec. a poté se řízení přepné na protivníka, který jede taktéž 20 sec. a pořád se to střídá dokola, přičemž za tu dobu co zrovna nehrajete vy , řídí za vás počítač, respektive Xbox, a online multiplayer sem neměl možnost hrát takže nehodnotím. Sečteno a podtrženo, hra pro mě nemá žádnou hodnotu, a už leží v koutě, .... toť můj názor :(

Odesláno

Co se týče RacePro, tak pro mě je to naopak, jsou to závody které bez pořádného setupu nemá cenu hrát jinak než rekreačně :) A setupem nemyslím "jede mi to pomalu, koupím 600hp motor a mám naladěno". Rozhodně si zazávodím víc v RacePro kde vím že mizerný výkon auta bude v rukou a setupu, a ne v tom že na soupeře nestíhám protože on už má odemknuté Lamborghini.

Odesláno
Vidím že tu bylo zmiňované Race Pro, pro mě tahle hra znamená zničené DVDčko, a to vůbec nemluvím o tom že bych si jí měl kupovat v obchodě, toho bych sakra litoval, hra je dle mého hodně nepovedená,hlavně v grafice a ovládání, a jediná věc, která mohla tuto hru zachránit byl offline multiplayer, jenže ten je snad nejhorší co jsem kdy viděl a bohužel hrál,nepochopím proč tam tvůrci nedali klasický SplitScreen, dali tam jen takový že jedete 20 sec. a poté se řízení přepné na protivníka, který jede taktéž 20 sec. a pořád se to střídá dokola, přičemž za tu dobu co zrovna nehrajete vy , řídí za vás počítač, respektive Xbox, a online multiplayer sem neměl možnost hrát takže nehodnotím. Sečteno a podtrženo, hra pro mě nemá žádnou hodnotu, a už leží v koutě, .... toť můj názor

To souhlasim, je to vážně děsná hra...když jsem se koukal na obal v obchodě a na gameplaye tak to vypadalo fakt parádně, ale opak byl pravdou

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu