Dana.317 Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Ahoj, pořád nemůžu přijít na to jak přepsat kod pod kterým jsem se zaregistrovala na PS STORE. Všichni to mají změněno podle sebe a já v on-line hrách se ukazuji s 12ti místným kodem. Kde to prosím můžu přepsat???:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Duben 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 tohle nelze přepsat nikde...musiš si udělat novej profil v PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Duben 14, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2011 Vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dana.317 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 tohle nelze přepsat nikde...musiš si udělat novej profil v PS3 Jestli myslíš ten hlavní profil, ten u kterýho se vypíná konzole tak to pak nejsem on-line. První profil mám vytvořený po prvním zapnutí konzole, jsem na něm on-line a stahuji dema z PSN, jakmile se z prvního odhlásím a přihlásím se na novým, jsem off-line, nemůžu hrát po netu a nemůžu stahovat, tak jaký profil podle tebe mám vytvořit abych v on-line hrách neměla ten 12ti místný kod??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tiger Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 musiš si v PS3 vytvořit nový profil a logicky i nový PSN účet...a ten PSN účet si pojmenuj a jak si ho pojhmenuješ,tak budeš v online hraní...tohle by napadlo i dmnta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dana.317
Ahoj, pořád nemůžu přijít na to jak přepsat kod pod kterým jsem se zaregistrovala na PS STORE. Všichni to mají změněno podle sebe a já v on-line hrách se ukazuji s 12ti místným kodem. Kde to prosím můžu přepsat???:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.