rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jak dlouho cca. trvá dohrát kampan a coop? (odpovězte jednotlivě k těm modům pls :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Jak dlouho cca. trvá dohrát kampan a coop? (odpovězte jednotlivě k těm modům pls :D) Kampan asi tak 4-6/7 hodin podle toho jak u toho premejslis!:) Co-op jsem jeste nehral tak nevim! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Samozrejme zalezi ba zrucnosti, ale u kampane se udava tak osm hodin, coz by kdyz jedes pohodove sedelo....coop jsem jeste nedohral, ale udava se minimalne 4 hodky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 A to je k cemu? tu mistnost jsem prave nasel ale tu zpravu ne! Je to Ajch??:) To jsou dešifrované zprávy od SSTV, vše vysvětlují obrázky s textem například zde: http://valvearg.com/wiki/Com-arg.wav našel jsem další tři videa s tajnou místností včetně domovu Krysího muže. Pokud máte zájem tak je sem nafrkám. Nechci zbytečně zatěžovat forum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Sem s nima..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Další tajný signál: http://www.youtube.com/watch?v=MeElFOAi7bA Tady zřejmě býval Ratman :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Dik, to se bude hodit na achievment.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter_King Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Další tajná místnůstka pro Achievment je u lodi: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Tak zrovna tuhle tajnou mistnost kde udajne kotvila Borelias z HL EP2 jsem nasel sam.....alespon neco.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ta hra je skvělá ! Ten pocit , když úspešně projdete místostí je k nezaplacení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Ja zpetne zjistuju, ze me dlouho uz nejaka hra tak nevzala, ze bych na ni myslel dlouho po dohrani (a to nemyslim nutne kvuli tomu ze by to byla super hra), naposledy se mi tohle stalo s HR....a kdyz si pomyslim ze ty prave hadanky na me jeste cekaji v coopu, a jeste to projedu jednou na achievmenty....prozatim tenhle rok nema zadnou konkurenci (coz je spis dano tim, ze zatim nic poradnyho nevyslo :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Samozrejme zalezi ba zrucnosti, ale u kampane se udava tak osm hodin, coz by kdyz jedes pohodove sedelo....coop jsem jeste nedohral, ale udava se minimalne 4 hodky.... zhruba tak nejak... ten co-op je spis na dyl, zvlast v pripade kdyz hrajes s nekym kdo stejne jako ty nema paru jak tu kterou mistnost vyresit (ostatne o tom to taky je, kdyz te nekdo tahne tak je to nuda vicemene pro oba) ja se hned minuly utery zaseknul s manikem na konci co-op course 4 a koumali sme to dobrou hodinu >;] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Toho se prave bojim......v kampani takovy zasek nenastal....porad nevim jestli to radsi s nekym nedohraju ve splitscreenu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Coop a hlavně splitscreen je důvod proč si tuhle hru chci koupit, akorát to chce někoho kdo přemejšlí mozkem a né kolenem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 No ja osobne verim ze v coopu bude konecne trochu challenge (preci jen 2 portal guny), protoze kampan mi prisla az prehnane "jednoducha" bez vetsiho zaseku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 jj, single je dost jednoduchej... parkrat sem se podrbal na hlave, ale taky zadnej vetsi zasek. a nejvic sem se stejne vzdycky zdrzel v tech ne-puzzle pasazich kdy clovek musi nekde v dalce hledat spatne osvicenou zed kde se da udelat portal -_- co-op je podstatne narocnejsi. nejen ze je potreba koordinace ale i ty puzzle jsou o dost narocnejsi. ovsem jde jen o to to vykoumat, samotny provedeni uz vicemene zadnej skill nevyzaduje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Kolik hodin zabere dohrát coop mod???? Jinak plánujou se nějaký DLC??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Kolik hodin zabere dohrát coop mod???? Jinak plánujou se nějaký DLC??? sázím na to že DLC určitě bude, už jenom proto , aby vývojáři měli na rohlíky:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 No mě to přijde právě u takovýhle hry málo pravděpodobný ale byl bych rád, jsem si jist že hru dohraju 1x a už mě přestane bavit (toho se obávám kdybych si hru koupil) Tak by to nějaký DLC chtělo (do COOP modu hlavně).. No uvidim, ale snad to DLC nebude za 800MSP (taky bych to 1x dohrál a konec...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Crysis 2 a Portal 2 , jsou pro mě naprosto skvělé hry. Paradoxně se mi do nich vůbec nechtělo. Měl jsem totiž rád klasiku : GTA , sporty , FPS z válek , auta. Mimozemštani + nějaká logická hra co to je. Najednou je to naopak :) Jen mě štve , že brácha to se mnou nechce hrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wiqi Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Hledam někoho, kdo ještě nehral coop na achievment že musím projit calibration course s někym kdo ještě nehrál, jestli tu někdo takový je , tak mi napište tady PM a nebo na Xbox Live --> Wiqi8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Konecne jsem to dohral Trvalo mi to tak cca 6 hodin! Ale ten konec byl nejlepsi...suprhra moje hodnoceni 9/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 Hledam někoho, kdo ještě nehral coop na achievment že musím projit calibration course s někym kdo ještě nehrál, jestli tu někdo takový je , tak mi napište tady PM a nebo na Xbox Live --> Wiqi8 Rad si zahraju konecne coop...GT v podpise ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 sázím na to že DLC určitě bude, už jenom proto , aby vývojáři měli na rohlíky:-) v nekterejch trailerech jsou videt mistnosti co ve hre nebyly... takze je mozny ze za par dni/tydnu vydaji nejaky advanced test chambers jako DLC. navic uz od zacatku slibuje Valve i SDK resp. level editor, ale to jen pro PC. tezko rict, jestli tenhle user created content bude k dispozici i na x360, ale tipnul bych si ze ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 DLC budou urcite, nekde se o tom i psalo, prvni ho se mame dockat brzy jsem hlavne zvedavy na formu, rozsah a cenu......ale podle me nepujde o nepouzite mistnosti ty byly vytvoreny podle me jen pro trailer k demonstraci novych prvku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.