Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Portal 2 venku

onefootman

Recommended Posts

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

A to je k cemu? tu mistnost jsem prave nasel ale tu zpravu ne! Je to Ajch??:)

To jsou dešifrované zprávy od SSTV, vše vysvětlují obrázky s textem například zde: http://valvearg.com/wiki/Com-arg.wav našel jsem další tři videa s tajnou místností včetně domovu Krysího muže. Pokud máte zájem tak je sem nafrkám. Nechci zbytečně zatěžovat forum.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja zpetne zjistuju, ze me dlouho uz nejaka hra tak nevzala, ze bych na ni myslel dlouho po dohrani (a to nemyslim nutne kvuli tomu ze by to byla super hra), naposledy se mi tohle stalo s HR....a kdyz si pomyslim ze ty prave hadanky na me jeste cekaji v coopu, a jeste to projedu jednou na achievmenty....prozatim tenhle rok nema zadnou konkurenci (coz je spis dano tim, ze zatim nic poradnyho nevyslo :))

Odkaz ke komentáři

Samozrejme zalezi ba zrucnosti, ale u kampane se udava tak osm hodin, coz by kdyz jedes pohodove sedelo....coop jsem jeste nedohral, ale udava se minimalne 4 hodky....

zhruba tak nejak... ten co-op je spis na dyl, zvlast v pripade kdyz hrajes s nekym kdo stejne jako ty nema paru jak tu kterou mistnost vyresit (ostatne o tom to taky je, kdyz te nekdo tahne tak je to nuda vicemene pro oba)

ja se hned minuly utery zaseknul s manikem na konci co-op course 4 a koumali sme to dobrou hodinu >;]

Odkaz ke komentáři

jj, single je dost jednoduchej... parkrat sem se podrbal na hlave, ale taky zadnej vetsi zasek. a nejvic sem se stejne vzdycky zdrzel v tech ne-puzzle pasazich kdy clovek musi nekde v dalce hledat spatne osvicenou zed kde se da udelat portal -_-

co-op je podstatne narocnejsi. nejen ze je potreba koordinace ale i ty puzzle jsou o dost narocnejsi. ovsem jde jen o to to vykoumat, samotny provedeni uz vicemene zadnej skill nevyzaduje.

Odkaz ke komentáři

No mě to přijde právě u takovýhle hry málo pravděpodobný ale byl bych rád, jsem si jist že hru dohraju 1x a už mě přestane bavit (toho se obávám kdybych si hru koupil) Tak by to nějaký DLC chtělo (do COOP modu hlavně).. No uvidim, ale snad to DLC nebude za 800MSP (taky bych to 1x dohrál a konec...)

Odkaz ke komentáři

Crysis 2 a Portal 2 , jsou pro mě naprosto skvělé hry. Paradoxně se mi do nich vůbec nechtělo. Měl jsem totiž rád klasiku : GTA , sporty , FPS z válek , auta. Mimozemštani + nějaká logická hra co to je. Najednou je to naopak :) Jen mě štve , že brácha to se mnou nechce hrát

Odkaz ke komentáři

sázím na to že DLC určitě bude, už jenom proto , aby vývojáři měli na rohlíky:-)

v nekterejch trailerech jsou videt mistnosti co ve hre nebyly... takze je mozny ze za par dni/tydnu vydaji nejaky advanced test chambers jako DLC.

navic uz od zacatku slibuje Valve i SDK resp. level editor, ale to jen pro PC. tezko rict, jestli tenhle user created content bude k dispozici i na x360, ale tipnul bych si ze ne.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu