Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
na Ztracenym světě se mi líbí ta loďka :D,napíšu drakonovy at přidá at se dá vymzat i voda,více materiálů a možnost nastavit si vlastní ovládání

Díkes :D :D Udělal jsem big update, takže doporučuju stahovat (abyste se nelekli trošku jsem udělal velké kopce takže můžete snadno spadnout+ teď už není tak snadné vylézt na nějaké kopce :D) přidán vodní kanál v opevnění (bazén). Je toho spooousta takže doporučuju si to proběhnout celé, jinak o tu vodu jsem mu chtěl taky napsat ať ji můžem odstranit+nejdou stavět některé objekty pod vodou nebo v ní což mě dost štve :(

Jinak kdy uděláme ten Topic ? Klidně ho zační beze mne :) A dodelej svoji mapku moc me napinas a nemas zadne obrazky :P

Odesláno

něco píše o nějaký deadline -

Wololo forum:

This is first public version so there are probably some errors - if you find them please pm me.

Before deadline i'm planning to make a lot of improvements - sounds,more blocks,day/night system,crafting.... etc.

All my tests were made on psp slim/fat with custom firmware.

Odesláno
vysla nova revize LC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vice bloku,voda de odstranit a vice!!

je tam vice nez 20 novych bloku,(kaktus,barevny bloky,snih,funkcni zebrik atd.)!! nejde muj jump bug s analog down,jde odstranit voda! az budu u pc udelam LameCraft FxR Edition s lepsi texturou vody a zlata

Z té nemožnosti odstranění vody by mi snad ***** :D Sem rád hlavně za ten žebřík pro moji mapu ! Teď už to bude počádné reálný :)

CHANGELOG:

Small update to Lamecraft:

- more blocks – 36 now and new contorls(Up,Down – switching set of blocks)

- player will not fall down outside the map

- water can be destroyed

- block for ladder is active

- to go up from deep water just hold Jump button

- some small bugs fixed

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu