Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

mafia 2 - jak zruším ruštinu na češtinu?

Jindrous

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse.

Zkus vyčistit cache xboxu a HDD .

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravím,mám problém,mám vypálenou mafii 2 na xbox,a ať dělám co dělám tak první obrazovka je v češtině pak další obrazovka zmáčkněte start a pak se to přehodí do ruštiny,mám nastaveno language na english a locale czech republic,zkoušel jsem všechny regiony a jediné čeho jsem dosáhl,že hra byla třeba v polštině,vyčistil jsem cache z hdd i z paměťovky,odinstaloval jsem hru i zbylé data z hdd,znovu nainstaloval,stáhnul jsem to i odjinud,ale nic nepomohlo.

Z asi dvaceti pokusů se stalo,že bylo celé menu v češtině,jinak nic.

Mimichodem vypaloval jsem to tentokrát na maxell,předtím na verbatim,s ostatními hrami na maxell problém nemám.

Znáte nějakou jinou možnost?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu