Jindrous Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 zdravím prosím o postup - nyní se mi spouští mafia 2 v ruštině a já chci aby šla česky stalo se tak po nainstalování Mafia 2 DLC Pack (xbox 360) - moc děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Hned na začátku byla volba jazyka . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 nieje to v nastaveni regionu ? treba dat czech (ked je UK tak je v rustine) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jindrous Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 vyřešeno - je to tak že pokud je UK v nstavení konzole je tam ruština - po změně na čeština je to už v pořádku - děkuju Vám oboum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gunzie Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2011 Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse. Zkus vyčistit cache xboxu a HDD . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 liborpoulik Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2012 Zdravím,mám problém,mám vypálenou mafii 2 na xbox,a ať dělám co dělám tak první obrazovka je v češtině pak další obrazovka zmáčkněte start a pak se to přehodí do ruštiny,mám nastaveno language na english a locale czech republic,zkoušel jsem všechny regiony a jediné čeho jsem dosáhl,že hra byla třeba v polštině,vyčistil jsem cache z hdd i z paměťovky,odinstaloval jsem hru i zbylé data z hdd,znovu nainstaloval,stáhnul jsem to i odjinud,ale nic nepomohlo. Z asi dvaceti pokusů se stalo,že bylo celé menu v češtině,jinak nic. Mimichodem vypaloval jsem to tentokrát na maxell,předtím na verbatim,s ostatními hrami na maxell problém nemám. Znáte nějakou jinou možnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jindrous
zdravím prosím o postup - nyní se mi spouští mafia 2 v ruštině a já chci aby šla česky stalo se tak po nainstalování Mafia 2 DLC Pack (xbox 360)
- moc děkuji za pomoc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.