Jindrous Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 zdravím prosím o postup - nyní se mi spouští mafia 2 v ruštině a já chci aby šla česky stalo se tak po nainstalování Mafia 2 DLC Pack (xbox 360) - moc děkuji za pomoc Citovat
0 toro Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 Hned na začátku byla volba jazyka . Citovat
0 Sterner Regnix Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 nieje to v nastaveni regionu ? treba dat czech (ked je UK tak je v rustine) Citovat
0 Jindrous Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 15, 2011 vyřešeno - je to tak že pokud je UK v nstavení konzole je tam ruština - po změně na čeština je to už v pořádku - děkuju Vám oboum :-) Citovat
0 gunzie Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse. Citovat
0 toro Odesláno Červen 15, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 15, 2011 Mam docela velky problem,vse jsem preinstalovaval a nastavil i cestinu v locale.Ale kdyz hraju dlc,tak napriklad mise mam cesky a mapu rusky,rusky menu,nekdy dokonce promluvi rusky i lidi a pak cesky.Co to je za chaos,rad bych ten hnus ruskej dostal z hry pryc.diky za rady,zkusil jsem snad vse. Zkus vyčistit cache xboxu a HDD . Citovat
0 liborpoulik Odesláno Březen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2012 Zdravím,mám problém,mám vypálenou mafii 2 na xbox,a ať dělám co dělám tak první obrazovka je v češtině pak další obrazovka zmáčkněte start a pak se to přehodí do ruštiny,mám nastaveno language na english a locale czech republic,zkoušel jsem všechny regiony a jediné čeho jsem dosáhl,že hra byla třeba v polštině,vyčistil jsem cache z hdd i z paměťovky,odinstaloval jsem hru i zbylé data z hdd,znovu nainstaloval,stáhnul jsem to i odjinud,ale nic nepomohlo. Z asi dvaceti pokusů se stalo,že bylo celé menu v češtině,jinak nic. Mimichodem vypaloval jsem to tentokrát na maxell,předtím na verbatim,s ostatními hrami na maxell problém nemám. Znáte nějakou jinou možnost? Citovat
Otázka
Jindrous
zdravím prosím o postup - nyní se mi spouští mafia 2 v ruštině a já chci aby šla česky stalo se tak po nainstalování Mafia 2 DLC Pack (xbox 360)
- moc děkuji za pomoc
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.