stevens129 Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Téma pro všechny co hrajou Minecraft...bude to tu na způsob jako v Lockerz koutku prostě pokec a podobně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Duben 15, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pokec ? Ok dobře ... ... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pokec ? Ok dobře ...... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! 1. Jde o to přežít a přizpusobit si sve okoli ke svemu. (neco jako The sims jenze v minecraftu te muze neco sezrat :D :D ) 2. Dělal to v podstate na kolenou nejakej vysokoškolák tak se nediv.. delal to jen sám tak to nemuze byt buh vi co a postupne se to odvijelo ale grafika se celkem zachovala. Mě osobně to nevadí. Ale jestli si zhýčkaná dokonalou grafikou z Mafie2,GTA4, a dalších tak se ti minecraft nemusí tak líbit. 3. Je to zábava a nikde sem nic podobnýho nesehnal a tady je hromada surovin ktery muzes vytezit a hromada věcí který můžeš vyrobit. Oběvovat je FUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 Pokec ? Ok dobře ...... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! :D 1) Ve hře o nic nejde,nemá žádný příběh ani cíl prostě si děláš čo chceš.. 2) Grafika je asi proto že ten co hru udělal neplánoval že to bude tak známé a oblíbené ale myslím že kdyby to mělo nějakou super grafiku tak by to nebylo tak oblíbené jako když je ta grafika taková... 3) Hraji to proto že tam je troufnu si říct nekonečno možností...postavíš si tam klidně pyramidu a hned vedle nějaký moderní hotel ... dalo by se říct že tam postavíš jakoukoliv budovu akorát nebude mít přesné detaily...¨ E: Pokud do googlu napíšeš minecraft najdeš určitě známé stavby-myslím že tam byl nějaký borec co postavil loď,hrad atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 dalo by se říct že tam postavíš jakoukoliv budovu akorát nebude mít přesné detaily... :D a bude trochu víc hranatá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2011 ;)No menší maličkost :D ale já osobně si myslím že kdyby to mělo nějakou bezva grafiku tak se to nechytne tak jako s touhle grafikou :) E:Jeden týpek nakreslil v Minecraftu snoop doga :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Ještě k tý grafice :D. Na Minecraftu dělali dohromady 4 lidi, z toho 2 dělali marketing :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 :D marketing je dulezitej :D ale on to zacal delat jen jeden vysokoskolak a pak se to nejspis rozrostlo :) neco jako facebook, minecraft ted taky hraje mrte lidi. jedna taková drastická perla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2011 Ještě k tý grafice :D. Na Minecraftu dělali dohromady 4 lidi, z toho 2 dělali marketing :D No..detail xDD ...ale prostě v minecraftu se dá udělat cokoliv co vás napadne akorát sehnat materiál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 :D marketing je dulezitej :D ale on to zacal delat jen jeden vysokoskolak a pak se to nejspis rozrostlo :) neco jako facebook, minecraft ted taky hraje mrte lidi.jedna taková drastická perla Marketing je hodně důležitej a jim se hodně povedl, když prodali 1 944 295 kusů jenom v alfa a beta verzi :D. Když si za jeden kus účtujou 15€, tak je to 29 164 020€, v přepočtu tedy 706 248 315,- Kč :D a jestli se všichni 4 dělí rovným dílem, tak je to 176 562 078,- Kč pro každýho :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Marketing je hodně důležitej a jim se hodně povedl, když prodali 1 944 295 kusů jenom v alfa a beta verzi :D. Když si za jeden kus účtujou 15€, tak je to 29 164 020€, v přepočtu tedy 706 248 315,- Kč :D a jestli se všichni 4 dělí rovným dílem, tak je to 176 562 078,- Kč pro každýho :D. Nemyslím si že to je rovným dílem ale i kdyby tak ''WOoohaaa'' xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 15€ je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Tak vzhledem k tomu co mas v podpisu, tak by to pro tebe melo byt jak kapka vody v oceanu :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Tak málo to není..ale když je to na furt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 To snad kazda hra, ne? To jsou autori hodny, ze kdyz za to dam 15 Euro, muzu si to nechat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Vsadím ban na účet, že BigMen má hru staženou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Sakra teď se tady s tou hrou s*ru zabila mě láva zrovna když sem měl nejlepší výbavičku u sebe :( :( Vsadím ban na účet, že BigMen má hru staženou xD Jo protože sem to začal hrát nedávno před měsícem asi.. a nevěděl sem že se dá koupit origo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 http://www.svetandroida.cz/v-letosnim-roce-se-dockame-hry-minecraft-take-na-androidu-201102 Jestli to pujde i na xperii play tak už vim jakej bude muj další mobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Na mobilu to bude nanic moc složitý ovládání apod.. :D chtělo by to na konzoli jakoukoliv PSP,PS3,..apod.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Sakra teď se tady s tou hrou s*ru zabila mě láva zrovna když sem měl nejlepší výbavičku u sebe :( :(Jo protože sem to začal hrát nedávno před měsícem asi.. a nevěděl sem že se dá koupit origo.. Tos koukam nevedel u vice her... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 Na mobilu to bude nanic moc složitý ovládání apod.. chtělo by to na konzoli jakoukoliv PSP,PS3,..apod.. "Minecraft" na ipodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 No jo no staci vymyslet takovou blbost a uz se penize sypou do kapes. Stejne se to casem omrzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 No jo no staci vymyslet takovou blbost a uz se penize sypou do kapes.Stejne se to casem omrzi Taky pravda...časem to omrzí a po dlouhé době si to možná pak zas zahraješ a zas to omrzí a takhle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 nářez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Artom Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2011 tohle je taky dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.