Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Minecraft koutek

stevens129

Recommended Posts

• Odpovědi 89
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Pokec ? Ok dobře ...

... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go!

1. Jde o to přežít a přizpusobit si sve okoli ke svemu. (neco jako The sims jenze v minecraftu te muze neco sezrat :D :D )

2. Dělal to v podstate na kolenou nejakej vysokoškolák tak se nediv.. delal to jen sám tak to nemuze byt buh vi co a postupne se to odvijelo ale grafika se celkem zachovala. Mě osobně to nevadí. Ale jestli si zhýčkaná dokonalou grafikou z Mafie2,GTA4, a dalších tak se ti minecraft nemusí tak líbit.

3. Je to zábava a nikde sem nic podobnýho nesehnal a tady je hromada surovin ktery muzes vytezit a hromada věcí který můžeš vyrobit. Oběvovat je FUN

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokec ? Ok dobře ...

... kdo mi vysvětlí o co v té hře jde, vyhrává bludišťáka. Kdo mi vysvětlí proč grafika z roku 2 vyhrává 2 bludišťáky. Kdo mi řekne proč to hrajete má u mě 3 bludišťáky. Go! :D

1) Ve hře o nic nejde,nemá žádný příběh ani cíl prostě si děláš čo chceš.. 2) Grafika je asi proto že ten co hru udělal neplánoval že to bude tak známé a oblíbené ale myslím že kdyby to mělo nějakou super grafiku tak by to nebylo tak oblíbené jako když je ta grafika taková... 3) Hraji to proto že tam je troufnu si říct nekonečno možností...postavíš si tam klidně pyramidu a hned vedle nějaký moderní hotel ... dalo by se říct že tam postavíš jakoukoliv budovu akorát nebude mít přesné detaily...¨

E: Pokud do googlu napíšeš minecraft najdeš určitě známé stavby-myslím že tam byl nějaký borec co postavil loď,hrad atd...

Odkaz ke komentáři

:D marketing je dulezitej :D ale on to zacal delat jen jeden vysokoskolak a pak se to nejspis rozrostlo :) neco jako facebook, minecraft ted taky hraje mrte lidi.

jedna taková drastická perla

Marketing je hodně důležitej a jim se hodně povedl, když prodali 1 944 295 kusů jenom v alfa a beta verzi :D. Když si za jeden kus účtujou 15€, tak je to 29 164 020€, v přepočtu tedy 706 248 315,- Kč :D a jestli se všichni 4 dělí rovným dílem, tak je to 176 562 078,- Kč pro každýho :D.

Odkaz ke komentáři

Marketing je hodně důležitej a jim se hodně povedl, když prodali 1 944 295 kusů jenom v alfa a beta verzi :D. Když si za jeden kus účtujou 15€, tak je to 29 164 020€, v přepočtu tedy 706 248 315,- Kč :D a jestli se všichni 4 dělí rovným dílem, tak je to 176 562 078,- Kč pro každýho :D.

Nemyslím si že to je rovným dílem ale i kdyby tak ''WOoohaaa'' xDD

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu