Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak nainstalovat Metamod a Source mod na svůj server?

brians

Otázka

Ahoj,

Mám už svůj server na hru Counter-Strike Source, ale obsahuje pouze základní funkce. A chtěl bych ho rozšířit o některé doplňky například: Deathmatch atp...

Vím, že je za potřebí mít tam na kopírované Metamod a Source mod ve složce: source 2007 dedicated server/cstrike

Ale i když tohle všechno udělám, tak se můj server nechce spustit vůbec prostě to spadne. A před tím mě to sice šlo spustit, ale zase jsem tam měl něco špatně, že zmíněné modifikace nefugovali jako kdybych je tam vůbec neměl. Prý se dá funkčnost Source a meta mod ověřit příkazem do konzole: meta list nebo meta version ani na jeden z uvedených příkazů to vůbec nereaguje. Prosím poraťe mi. Potřeboval bych nějaký návod nejlépe v češtině.

Ať jsem postupoval podle Eng návodu tak jsem tomu moc neporozuměl :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Tyhle věci z pravidla nefugují na dedikovaném serveru musel bys mít server třeba na Fakahedě ...

A proč jsou tedy na internetu různé návody i video návody na youtube na instalaci Modů například tento??:

Ten by taky neměl fungovat na dedikovaném servru?

Counter Strike Source - Zombie Mod - Instalace

Toto je návody jak naisntalovat ZombieMod na Vás Server.

1. Na serveru musí byt nainstalovaný Metamod Source. Pokud neni instalace je ke stažení ZDE. PS.: V Instalaci musíte vybrat jako typ instalace \"Select mod directory\"

2. Nyní si stahnete samotný Zombie Mod.

3. Archiv rozbalte do slozky cstrike

4. Nyní otevřete soubor .../cstrike/addons/metamod/metaplugins.ini a napište do něj addons/zombiemod/bin/zombie_mm

5. Restartujte váš server a napište do konzole meta list pokud se zobrazí: [01] ZombieMod v1.0.0b c0ldfyr3 RUN.

Je vše v porádku, pokud ne udělali jste něco špatne:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu