Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Operation Flashpoint: Red River

ccinkyda

Recommended Posts

Tak tato hra je venku :) Koukal jsem na trailer a nevypadalo to vubec špatně, jen se bojím že to bude uplně stejná blbost jako předchozí Flashpoint

Ukázka gameplaye:

ja bych neřekl že to byla taková blbost,ale bylo tam strasne chyb,hl.umela inteligence...odradilo me to snad RR bude v tomhle lepší...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No právě, proto se bojim že tohle bude to samý a čekam jestli sem někdo napíše jak se mu to líbí

no jestli se ti nelibil dragon rising tak tohle hodne zesiroka obejdi,pac je to fakt mizerie...AI opet mizerie (ale je to uz lepsi to ano,) SEREDNA grafika,no des bes,od A do Z vsechno spatne..aspon pro me....

Odkaz ke komentáři

no jestli se ti nelibil dragon rising tak tohle hodne zesiroka obejdi,pac je to fakt mizerie...AI opet mizerie (ale je to uz lepsi to ano,) SEREDNA grafika,no des bes,od A do Z vsechno spatne..aspon pro me....

Dragon Rising byl fakt strašnej...tohle podle gameplaye nemusí mít zas tak špatnou grafiku ale nevim nevim...

Odkaz ke komentáři

Dragon Rising byl fakt strašnej...tohle podle gameplaye nemusí mít zas tak špatnou grafiku ale nevim nevim...

Rad bych trochu popupravil svůj včerejší příspěvek,po cca 2 hod.přijdeš na to,jak funguje ai tvých vojáků,a můžu říct,že je to lepší než DR..Celkem mě to chytlo,občasné problémy jsou,ale da se to..Hl.uz nestřílíš proti vojakům kulometem z jednoho kilometru apod...Hra roku to nebude :-) ale na dlouhou chvíli postačí...

Odkaz ke komentáři

Tak ja vam na to odpovim! xD

Hral jsem vcera tuhle hru cca 1 hodinu, popravde vubec me to enbavilo ani podle pribehu ani podle hratelnosti a hlavne ani podle grafiky, mel jsem takovy pocit ze hraju na ps2 xD Vim urcite ze uz tuhle hru hrat nikdy nebudu, neni to hra meho typu..

Hodnoceni 3/10!

Odkaz ke komentáři

Tak ja vam na to odpovim! xD

Hral jsem vcera tuhle hru cca 1 hodinu, popravde vubec me to enbavilo ani podle pribehu ani podle hratelnosti a hlavne ani podle grafiky, mel jsem takovy pocit ze hraju na ps2 xD Vim urcite ze uz tuhle hru hrat nikdy nebudu, neni to hra meho typu..

Hodnoceni 3/10!

ja mel uplně stejný pocit,ale ted musim rict,ze je to v poho...musite u toho vydrzet aspon 2-3 hodky,...tak poznas jak ten celej system funguje a kam te ta hra smeruje,a pak si to uzijes...neni to jako cod kde bezis a jednou strilis vlevo,jednou v pravo..tady musis premejslet,krejt se v trave...davat bacha na snipery na otevrenym prostranství a hl.korigovat svůj tým !!!.. a jak uz jsem tu jednou napsal hra roku to nebude,ale pokud mas trpelivost tak ti garantuju ze si to uzijes...zarazila me ale jedna vec...zacinas nekde v horach (1.mise ) jsou červánky a tak ošklivá grafika ze jsem to nevidel,ale dalsí mise jsou o hodně hezčí..možná je to jen můj dojem,ale opravdu mi to tak pripadlo....

a pokud mate trpelivost prokousat se zacatkem a vsechno ostatni dohrany tak si to urcite zahrajte...

Odkaz ke komentáři

Tak já jsem celkem spokojenej už od začátku, ikdyž jak říkáš ta grafika v horách je někde na úrovně COD1. Ale řízení týmu je velmi dobře udělané a tvojí kluci tam nejsou jenom do počtu jako v předchozím dílu. Ikdyž jsem na pár chybiček už přišel, třeba když jsem vylez z jednoho baráku stál tam Usama a jenom na mě koukal.Tak jsem mu dal jednu mezi oči.Takže hru si užívám a doporučuji všem co mají rádi startegický postup ve hře a né jenom držení prstu na spoušti.doufám že to bude pořád lepší a lepší

Odkaz ke komentáři

Jedinej dobrej Operation Flashpoint je a asi vždy bude jen jednička (a datadisk resistance), ta dvojka i tenhle díl je úplně něco jinýho ale to jako úplně! Ale strašně moc mě na tom láká ten coop, hrál ho už někdo? A jakej je tam multiplayer?

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Tenhle Flashpoint má s původním OFP leda tak jméno... Protože codemasters a bohemia interactive se nějak nepohodli a codemasters zůstali práva na název... Takže BI a jejich ArmA je pokračování původního flashpointu :) a stejně je to podle mě nejlepší díl

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu