Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Dragon Rising byl fakt strašnej...tohle podle gameplaye nemusí mít zas tak špatnou grafiku ale nevim nevim...

Rad bych trochu popupravil svůj včerejší příspěvek,po cca 2 hod.přijdeš na to,jak funguje ai tvých vojáků,a můžu říct,že je to lepší než DR..Celkem mě to chytlo,občasné problémy jsou,ale da se to..Hl.uz nestřílíš proti vojakům kulometem z jednoho kilometru apod...Hra roku to nebude :-) ale na dlouhou chvíli postačí...

Odesláno
Tak ja vam na to odpovim! xD

Hral jsem vcera tuhle hru cca 1 hodinu, popravde vubec me to enbavilo ani podle pribehu ani podle hratelnosti a hlavne ani podle grafiky, mel jsem takovy pocit ze hraju na ps2 xD Vim urcite ze uz tuhle hru hrat nikdy nebudu, neni to hra meho typu..

Hodnoceni 3/10!

ja mel uplně stejný pocit,ale ted musim rict,ze je to v poho...musite u toho vydrzet aspon 2-3 hodky,...tak poznas jak ten celej system funguje a kam te ta hra smeruje,a pak si to uzijes...neni to jako cod kde bezis a jednou strilis vlevo,jednou v pravo..tady musis premejslet,krejt se v trave...davat bacha na snipery na otevrenym prostranství a hl.korigovat svůj tým !!!.. a jak uz jsem tu jednou napsal hra roku to nebude,ale pokud mas trpelivost tak ti garantuju ze si to uzijes...zarazila me ale jedna vec...zacinas nekde v horach (1.mise ) jsou červánky a tak ošklivá grafika ze jsem to nevidel,ale dalsí mise jsou o hodně hezčí..možná je to jen můj dojem,ale opravdu mi to tak pripadlo....

a pokud mate trpelivost prokousat se zacatkem a vsechno ostatni dohrany tak si to urcite zahrajte...

Odesláno

Tak já jsem celkem spokojenej už od začátku, ikdyž jak říkáš ta grafika v horách je někde na úrovně COD1. Ale řízení týmu je velmi dobře udělané a tvojí kluci tam nejsou jenom do počtu jako v předchozím dílu. Ikdyž jsem na pár chybiček už přišel, třeba když jsem vylez z jednoho baráku stál tam Usama a jenom na mě koukal.Tak jsem mu dal jednu mezi oči.Takže hru si užívám a doporučuji všem co mají rádi startegický postup ve hře a né jenom držení prstu na spoušti.doufám že to bude pořád lepší a lepší

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu