Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zasekaný PS3 s CFW 3.55

nohohlava

Otázka

Zdravim,

Poslední 2 dny se mi začalo hrozně sekat PS3, začalo to s hrou Crysis 2, kde jsem už úplně u konce (zbejvá poslední level). Pokusim se to sem popsat:

Hrál jsem Crysis 2 a znenadání jsem se potřeboval rychle podívat do nastavení, abych si tam něco nastavil na co jsem zapomněl, zmáčknul jsem PS button a přejel do nastavení. V nastavení sem dal to co potřebuju a PS3 mi napsalo hlášku, že před vstupem se musí vypnout hra, tak jsem potvrdil. Nastavil jsem co jsem potřeboval a šel jsem znovu spustit hru ovšem hra po načtení se hnedka zasekne (zamrzne) a nejde s tím nic dělat. Jedině musím vypnout ps3 od zdroje a o5 znovu připojit. Takže, se asi stalo, že celou hru budu muset hrát odzačátku ? Pokusil jsem se dneska přeinstalovat CFW a také nepomohlo, chybnou zálohou to taky není, kamarád to ze stejné zálohy dohrál v pořádku. Poté dneska hraji jinou hru a při vypnutí hry klasickým způsobem mi jenom zčernala obrazovka a musel jsem o5 odpojit od zdroje napájení a znovu připojit.

Nevíte čím by to mohlo všechno být ? Více jak 2měsíce na té konzoli hraju a vždy bez sebemenších problémů....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

přesně tak...

Jinak zkoušim instalovat teďka jinej CFW, tkerý bude třeba stabilní. Napadlo mě, že je to příčinou pravděpodobně CFW, protože doposud jsem používal 3.41 a tam se mi to neseklo ani jednou....

edit 1: Hotovo jdu testovat....

První postřeh chybí mi všechny trofeje z jedný hry !!!!

edit 2: Crysis 2 stále zamrzává... Napadlo mě, nejde nějak se vrátit třeba o 1level zpátky ?

Odkaz ke komentáři

• 0

přehříváním to určitě neni, kontroloval sem. Mám taky Kmeaw a multimana nejnovější verzi. Sakra, už mě to se*e, přemejšlim, že to celý zformátuju a začnu úplně nanovo... Z jedný hry, Skate 3 se mi ztratily všechny trofeje, crysys 2 zamrzává hnedka po načtení sejvu a ostatní hry občas během hraní taky zamrznou a musim celou konzoli vypnout ze zdroje a pak znovu zapnout...

Když to naformátuju přes recovery menu, ztratim opravdu všechno ?

Zkoušim nakopírovat všechny save pozice na flashku a u jediné hry mi to nejde a to je čirou náhodou právě ten Crysis 2....... OMG co to je sakra!

Odkaz ke komentáři

• 0

nezbláznim, už jsem se zbláznil! :D Hele asi takhle, když se člověk těší na dohrání hry a už je u konce a ono nakonec tohle? Nezůstanu z toho v klidu ale co mám asi dělat jinýho.

Marr: Tvl začínám o tom přemejšlet, že se vykašlu na CFW. Nestabilita.... Ztrávil jsem několik hodin hraní kvůly trofejím a nakonec jsou fuč :) Na prášky z toho... Mám rád trofeje, ikonky vypadaj vždycky dobře :) Nemluvně o Crysis 2....

Odkaz ke komentáři

• 0

přestan tu brečet s stahni si ten crysis 2 znovu je dost možný že je chybka v datech , o tom jak je stabilní cfw ? asi jako ofw protože cfw neni nic jinýho než ofw s vypnutou ochranou instalování aplikací ktery nejsou podepsaný sony tot vše .... náhodný záseky , freeze atd... mohou mít za příčinu přehřivání ci HW chybu konzole a na to ti ani oreginalka nepomuže jak tu někdo strašne chytrej psal

Odkaz ke komentáři

• 0

Sry za OT, ale prošlo mi rukama skoro 100 her, vlastním okolo 50 bd origo her a neměl jsem ŽÁDNÝ problém. Žádné sekání, žádné mizení trofejí a žádné zamrznutí.

A jako strašně chytrý vím, že když se mi konzole snad někdy v budoucnu začne chovat divně, bude to nějakou HW chybou. Nebude to tím, že jsem ryl do konzole.

Prostě když stahujete a hrajete nelegal hry, počítejte s tím, že se vám může stát, že některá nepůjde tak jako origo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu