hockei Odesláno Červen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2011 Neřekl bych že jsi to špatně zorganizoval.Nemůžeš přeci za to, že ty co se přihlásili nehrají.Myslím že je to hold první liga ve které se vykrystalizují jedinci co opravdu chtějí hrát.Druhá liga už poběží svižněji.Zdravím všechny. mira_ice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 ale tak je treba to nejak dat dohromady.....uz je 23. a nix se nedeje.....nez se rozhoupem tak uz nebudu mit cas hrat tak intenzivne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canucks Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 cau borci at uz se ta rozehrana liga dohraje nebo ne tak ja se do ruhe hlasim na 100%. muj nick je pazzini-14, kdyztak kdo to bude zakladat tak mi potom dejte vedet treba na psn, dik mejte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonza223 Odesláno Červen 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2011 taky zdravim ... hele taky bych se přidal na nějakou on-line ligu/turnaj ... dejte vědět,kdykoliv si najdu čas :) gonzak@seznam.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olkajda5 Odesláno Červen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2011 Zdravim mám velký zýjem o nějakou ligu či turnaj :) času mám dost takže i kdyby si chtel nekdo jentak zahrát ta k muj -gamertag je kOcVy Díky prosím ozvěte se :) Můj email - cr99@seznam.cz icq - 361-887-321 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michael Knight Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 28, 2011 Do nové ligy se hlásím na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WIN4EVER2 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 ... tak se opet hlasim po delsi odmlce, bohuzel jsem mel vice prace nez bych si pral (zahranicni navsteva, pripravy na svatbu, pracovni ukoly), tudiz jsem to trochu zanedbaval. Snad mi to prominete. :roll: Ale rovnou k veci, tento vikend na tom zapracuji a nahodim sem pravidla a take povinnosti pro hrace, kteri se budou chtit zucastnit novych on-line soutezi. Predem upozornuji, ze opravdu budu trvat striktne na dodrzovani podminek, protoze nechci, aby se z toho opet stala "liga ala random", kdy sehrat s nekym zapas se rovna temer stejne pravdepodobnosti jako vyhra v 1. poradi ve sportce. :wohow: Tak preji hezky vikend, uzijte si finale ve Wimbledonu a nezapomente hrat ve smyslu fair play... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Super,uz se tesim,v dohrani aktualni ligy uz ani moc neverim :(,jinak jestli se budes zenit tak preju hodne stesti .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada9r Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 dobry den chci se prihlasit a moc si preju hrat.co pro to mam udelat?.poslete mi heslo na email prosim jinak muj nick na fife je vlada9r dekuji za odpoved :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ceky Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 tAKY SE RÁD PŘIHLÁSIM DO LIGY ;-) A JÁ SI MYSLÍM ŽE M INIMÁLNĚ JÁ LIGU DOHRAJU, ZBÝVÁ MI UŽ JEN PÁR LIDÍ ASI 4 NA ODEHRÁNÍ A DNES MĚ JEDEN ZVAL Z NICH K ZÁPASU TAKŽE ALESPOŇ NĚJAKA AKTIVITA :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom!s Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Já se chci zeptat jestli někdo nevíte kde stáhnu FIFU 11 v CZ?? Dík za pomoc:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gonza223 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Já se chci zeptat jestli někdo nevíte kde stáhnu FIFU 11 v CZ?? Dík za pomoc:) chlapčě,tak ty si dej facku !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dom!s Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Proč jako? jsem nováček a nevyznám se tu zatim moc. Tak prosim o radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smejkycz Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Ti poradim,koupis v kazdem obchode s hrama :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raduzek9 Odesláno Únor 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2012 Haloo?, prosíím ;) hrajete ještě fifu 11 ligu?? Jestli ano tak bych si taky zahráál ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2012 cau cau nevite jestli se da jeste koupit online pass ? na store jsem nenasel dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.