Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jdou nyni stahovat hry na PS3?


MajorCZX

Recommended Posts

cau, predem rikam, ze vim, ze je zde mnoho informaci o jailbreaku a naslednem stahovani her primo na PS3. Ale ja jako laik nejsem schopny se vyznat ve vsech tech verzich firmwaru, se kterymi souvisi kompatibilita jailbreaku atd.

Takze tady a ted se chci zeptat: Je nyni mozne stahovat hry z internetu primo do PS3 a nasledne je hrat? Jde to se soucasnou verzi sofwaru? Pokud ne, pujde to nekdy? Jak provedu jailbreak? Je porteba nejaka ta USB kicenka? dik :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to nyni mozne pokud más FW 3.55 a niz.

Na součásném FW 3.60(a 3.56) nic neni takže jedině čekat.

To nikdo neví.

JB je jen pro FW 3.41 a potřebujes nejakou vyvojovou desku kterou naprogramujes.

Pokud chces JB tak ano, ale dnes se používá CFW, prostě jen nainstaluješ upravenej system pres flashku jako kdyby si delal normalni ofiko update.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

stahovat hry z netu muzes kdykoliv. kdyz si to zaplatis, tedy store. jak bylo receno kdyz mas FW 3.55 tak nainstalujes do playka tenhle custom FW, ja pouzivam kmera na slimku, este ani jednou mi nezamrznul, na starej 40 kazdou chvili zamrzal. K tomu potrebujes nainstalovat program jako je Gaia, ja pouzivam 2.04 tusim, nebo open manager. to je program, ktery spousti hry ulozene na hdd. Takze nemusi jit ppouze o hry stahnute z netu, ale treba originalky a jejich zalohy na hdd. Hru z netu si stahnes do Pc a pak ji hodis jak rikas na flasku nebo na externy hdd, pripojis pres usb na playko a hru bud primo hrajes nebo si ji ulozis, skopirujes na hdd v playku. Jailbreak je jak rikas klicenka, specialni, ktera ma v sobe software je to to samy. Musis ji pripojit na playko spustiz z ni FW a hry zase hrajes treba z Gaii nebo jinejch manazeru. Todle funguje jen s FW 3.41. >Jinak presny popis jak co aninstalovat na voba zpusoby sou podrobne popsany tady na tejto strance. urcite to najdes.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu