th0ca Odesláno Duben 18, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 18, 2011 Název hry: RAGE datum vydání: září 2011 výrobce: ID SOFTWARE vydavatel: BETHESDA SOFTWORKS styl hry: FPS nevím zda někdo již nezakládal topic s touto hrou, nenašel jsem žádný... Hra RAGE je pro mě osobně jedna z nejvíce očekávaných titulů v tomto roce, řadím jí po bok MUST HAVE her, jako Battlefield 3, Uncharted 3, Resistance 3... Jedná se o novou značku z produkce ID SOFTWARE. Dnes byl uvolněný cca 5ti minutový gameplay a jedním slovem BOMBA. RAGE - Dead City Trailer mě se moc zamlouvá grafika, prostě id tech 5 vypadá vymazleně a prostředí a hlavně ruiny jsou myslím na hodně vysoké úrovni, uvidíme zda nám hra nabídne i nějaké realtime destrukce pro pěkný WOW efekt. btw: hehehe mouchy jsou zpět =) Citovat
th0ca Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 dnes vysel novy trailer na hru RAGE. Cimdaltimvic hra ukazuje ze to bude poradna akcni jizda. Citovat
Rocko Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 Moc se těším postapo miluju :) Citovat
kejsi Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 taky se tesim, snad to bude lepsi, nez Bord, sem zvedavy, s cim novym prijdou...ikdyz nikde nevidim zadny RPG prvek, coz me na BL prave bavilo nejvic Citovat
th0ca Odesláno Květen 6, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 jo to mas pravdu, diky tomu a ruznym lepsim zbranim a vecem Borderlands vypadal jako Diablo z budoucnosti =) dobre se tak hral, clovek se hnal za lepsim vybavenim =)=). Zase na RAGe se mi libi, ze po delsi dobe tu mame strilecku, kde nejsou jen vojaci, coz me osobne uz zase zaclo vadit jak vsichni zacali delat hry s vojenskou tematikou, takze to bude zmena v paradnim enginu. A ten movement z dooma 3 je stale uzasnej Citovat
DeSmond Odesláno Květen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 6, 2011 Ty gameplay jsou pro me spis zklamanim....ale tesim se na super amosferu a volnost, ktere se snad dockam....vidim to na akcni borderlands s lepsi grafikou, atmosferou a snad i pribehem :) Ale na to, ze je to novej engine od ID jsem trosku zklamany... Citovat
Bargud Odesláno Květen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Květen 7, 2011 Já se na hru velice těším, je v mých TOP neočekávanějších. Snad to neodloží a výjde to už v září. Postapokalypticky to rozhodně vypadá :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.