Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Název hry: RAGE

datum vydání: září 2011

výrobce: ID SOFTWARE

vydavatel: BETHESDA SOFTWORKS

styl hry: FPS

nevím zda někdo již nezakládal topic s touto hrou, nenašel jsem žádný... Hra RAGE je pro mě osobně jedna z nejvíce očekávaných titulů v tomto roce, řadím jí po bok MUST HAVE her, jako Battlefield 3, Uncharted 3, Resistance 3...

Jedná se o novou značku z produkce ID SOFTWARE. Dnes byl uvolněný cca 5ti minutový gameplay a jedním slovem BOMBA.

RAGE - Dead City Trailer

mě se moc zamlouvá grafika, prostě id tech 5 vypadá vymazleně a prostředí a hlavně ruiny jsou myslím na hodně vysoké úrovni, uvidíme zda nám hra nabídne i nějaké realtime destrukce pro pěkný WOW efekt.

btw: hehehe mouchy jsou zpět =)

• 3 weeks later...
Odesláno

jo to mas pravdu, diky tomu a ruznym lepsim zbranim a vecem Borderlands vypadal jako Diablo z budoucnosti =) dobre se tak hral, clovek se hnal za lepsim vybavenim =)=). Zase na RAGe se mi libi, ze po delsi dobe tu mame strilecku, kde nejsou jen vojaci, coz me osobne uz zase zaclo vadit jak vsichni zacali delat hry s vojenskou tematikou, takze to bude zmena v paradnim enginu. A ten movement z dooma 3 je stale uzasnej

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu