second Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 "(((Dobrý den :wohow: Kdo z vás ještě hraje hru Call of Duty 4? Existuje nějaký free server na tuto hru v české republice? (Samozřejmě, že mě zajímá server na který se připojíte bez přihlašování na herním potrálu a placení pěnězi) Pár dobrých serverů znám, ale chatuje se tam anglicky. Takže pokud by někdo z uživatelů znal server v Čechách a prozradil by mi to. (Angličtina mě dělá trochu problém. Při hraní, ale jinak všechno ok..))))" Jen se ptám. Takže děkuji za odpovědi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Festr Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 No občas si zahraju...:) Nejčastěji na Gamepark.cz, ale spíš si stáhni Xfire... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoaim Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 gamepark a nebo TWSE servery. myslím, že IP najdeš tu www.TWSE.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Děkuji za rady. (Ale, našel jsem tam jenom IP na CS) Možná, že bych měl zkusit hru Call of Duty 2. Nějaké české free servery (2) na tuto hru jsem našel. A na serveru //Kafemlynek.cz// je povoleno české, slovenské a anglické psaní do hry. Třeba hra bude stát za to. Jinak kdyby někdo potřeboval free servery (D,UK,F,CH,GR,PL) //CoD4//, tak tady se dá hrát. :D [url]http://www.private-servers.info/CallOfDuty4.html[/url] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Co máš s tím psaním do hry? Máš hrát a né tam psát blbosti (nic ve zlym) Dobrej je promod na twse.cz, stáhni si HLSW a přes to se připojuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 :) jo to máš pravdu. Myslel jsem, že by to přinášelo jisté výhody při hrání. Nasměrování spoluhráčů, nebo jisté domlouvání a tak. No moc se nedomluvím, ale jak je jasné co jsem napsal i mě je to problém jazyka. Ale, snažím se. Chtěl bych se s teamem domluvit např. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Tak my každý den hrajeme na gamepark.cz, nutno podotknout, že je tam vysoká hustota demence hlavně díky 11-17 letým hráčům, kteří zhruba každou desátou smrt obhajují slovy "camper, lama, DS, 3 frags.....". Hru si zpříjemňujeme komunikací po Skypu. Jestli se chceš přidat -> PM :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2011 Zkus nějaký server na kterém běží promod, nejsou tam lam perky :) (last stand, jug) a lam zbraně (kulomety, poloauto snip, p90) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
second Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Tak my každý den hrajeme na gamepark.cz, nutno podotknout, že je tam vysoká hustota demence hlavně díky 11-17 letým hráčům, kteří zhruba každou desátou smrt obhajují slovy "camper, lama, DS, 3 frags.....". Hru si zpříjemňujeme komunikací po Skypu. Jestli se chceš přidat -> PM :) Děkuji za radu. Dnes jsem odpoledne neměl co dělat a vyzkoušel jsem SaD a promodlive 2.11 na Game park.cz. No musím říct, že je jen škoda, že se střídají jen tři mapy na SaD, ale promod je docela dobrý. Jen se tam zase střílí ze sniperek, ale to je prostě normální. Hráč si musí prostě dát pozor. (Když, jsem byl naposledy hráčem na game parku, tak nejdříve ano, ale pak jsem nemohl rozjet hru Quake 3 Arena a napadlo mě, že jde možná o V.I.P účet který musí hráč mít aby mohl hrát.) Možná, že byla dnes neděle a dalo se hrát. Ale, zadarmo(reg) se tam dnes hrát dalo a doufám, že se to nezmění. Jinak ten Český chat se stejnak moc nevyplatí, protože po zabití je team chat pro živého hráče údajně neviditelný.. ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.