Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

No určitě je to škoda, protože si myslím, že to bylo podle mě nejlepší PSP a to jsem měl šanci si zahrát na všech typech psp. Hlavní přednosti byly velikost (snadno se vešlo do kapsy což ostatní ne), váha (opravdu hodně lehké), nejostřejší, nejjasnější a nejbarevnější display ze všech PSP a pro mě byla určitě výhoda (pro většinu asi nevýhoda) absence UMD mechaniky protože mi příjde jaksi zbytečné ssebou tahat futrál na UMD s hrama a ještě k tomu je ta UMD mechanika docela hlučná, takže když jsem měl hru na UMD tak jsem nemohl v noci hrát protože v pokoji spí taky ségra a jí to rušilo.

Odesláno

tak ja nevim :D .. jestli mas velky ruce tak je to tvuj problem a nikdo te nenuti hrat na GO .. me vyhovuje a jsem snim spokojeny a drzi se normalne :) jde proste jen o zvyk nevim proc by to mel bejt "křáp" kdyz to bylo vlastne normalni psp s jinym designem a proto nechapu lidi co proti nemu meli tak kdyz se ti nelibi tak ho nekupuj ale proc tomu hned nadavat?.. taky nerikam klasickymu pspčku velkej "křáp" :)..

Odesláno

Úplně s freehalfem souhlasím, měl jsem v ruce všechna PSP, původně jsem měl od kamaráda na půl roku půjčené Fatko, Pak jsem si koupil 2004, poté jsem měl na pár dní na flashnutí 3004, a nakonec mám už skoro dva roky GO a musím říct, že to držení je opravdu o zvyk samozřejmě než jsem si zvykl (trvalo to asi přes dva týdny) tak jsem furt nadával co to vymysleli za šunt vždyť z toho bolej ruce jak něco, ale po těch dvou týdnech jsem si na to zvykl a dneska už nedám na GO dopustit ať už kvůli ostrému jasnému displeji tak i kvůli celkové velikosti PSP které se v pohodě vejde i do menší kapsy takže ho můžu nosit pořád s sebou.

Odesláno

Menší, lehčí, stylovější, s ostřejším obrazem, větší výdrží baterie a lepší interní pamětí. To všechno jsou rozhodně plusy PSP™go, a za starší verzi bych ho nevyměnil ani náhodou! ISO/CSO hry mi nijak zvlášť nechybí, od SONY dostanete navíc 10 nejlepších herních kousků zdarma. A hry na PS Store za 270,- v kolekci Essentials? Nepotřebuje další komentář. Navíc, ti, jenž se bez těch svých ISO her neobejdou, si můžou hry podepsat pomocí iso2eboot i na nejnovějším FW (6.38 > a jistě i dalšími). Není to zrovna ideální řešení, ale myslím si, že to bohatě stačí (pro ty, kteří je chtějí hrát, ale nemůžou z důvodu FW).

Odesláno

Nový OFW nieje až taký problém. Pokiaľ si pspGO kúpi niekto pracujúci kto nemá čas na to aby riešil nejaké CFW tak si jednoducho hry kúpi a chce aby mu išli. Ja osobne mám síce CFW ale mám aj dostatok UMD a sem tam si umd ešte aj kupujem. Pokiaľ sa mi hra fakt že páči rád podporím vývojárov. Človek nikdy nevie s čím môžu prísť nabudúce.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu