KOSScz Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 na webu psp.novinky.net jsem se dočetl že byl prodej herní konzole PSPgo pozastaven kvuli neoblibenosti. Důvodem je nejspíš absence UMD mechaniky. vice info na http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011040010 Co vi na to? Citovat
Martin2412 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 No určitě je to škoda, protože si myslím, že to bylo podle mě nejlepší PSP a to jsem měl šanci si zahrát na všech typech psp. Hlavní přednosti byly velikost (snadno se vešlo do kapsy což ostatní ne), váha (opravdu hodně lehké), nejostřejší, nejjasnější a nejbarevnější display ze všech PSP a pro mě byla určitě výhoda (pro většinu asi nevýhoda) absence UMD mechaniky protože mi příjde jaksi zbytečné ssebou tahat futrál na UMD s hrama a ještě k tomu je ta UMD mechanika docela hlučná, takže když jsem měl hru na UMD tak jsem nemohl v noci hrát protože v pokoji spí taky ségra a jí to rušilo. Citovat
frreehalf Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Bych rekl ze psp go neni spatny .. umd je pro me zbytecnost a na ovladani se da take zvyknout jinak se mi libi jeho velikost a proste vse :) na starych psp se mi nelibilo jak je velke a to umd neni taky idealni :D tak mozna na jednu hru protoze neznam nikoho kdo by sebou tahal nekolik umdcek :D .. Citovat
VOndy1468624023 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 lol goučko byl největší šit a je dobře že ho zrušili... tlačítka úplně na <->, drželo se to *****ně, no prostě děs tak štěstí že ten křáp už se nebude prodávat Citovat
frreehalf Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 tak ja nevim :D .. jestli mas velky ruce tak je to tvuj problem a nikdo te nenuti hrat na GO .. me vyhovuje a jsem snim spokojeny a drzi se normalne :) jde proste jen o zvyk nevim proc by to mel bejt "křáp" kdyz to bylo vlastne normalni psp s jinym designem a proto nechapu lidi co proti nemu meli tak kdyz se ti nelibi tak ho nekupuj ale proc tomu hned nadavat?.. taky nerikam klasickymu pspčku velkej "křáp" :).. Citovat
Martin2412 Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Úplně s freehalfem souhlasím, měl jsem v ruce všechna PSP, původně jsem měl od kamaráda na půl roku půjčené Fatko, Pak jsem si koupil 2004, poté jsem měl na pár dní na flashnutí 3004, a nakonec mám už skoro dva roky GO a musím říct, že to držení je opravdu o zvyk samozřejmě než jsem si zvykl (trvalo to asi přes dva týdny) tak jsem furt nadával co to vymysleli za šunt vždyť z toho bolej ruce jak něco, ale po těch dvou týdnech jsem si na to zvykl a dneska už nedám na GO dopustit ať už kvůli ostrému jasnému displeji tak i kvůli celkové velikosti PSP které se v pohodě vejde i do menší kapsy takže ho můžu nosit pořád s sebou. Citovat
Geobba Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Menší, lehčí, stylovější, s ostřejším obrazem, větší výdrží baterie a lepší interní pamětí. To všechno jsou rozhodně plusy PSP™go, a za starší verzi bych ho nevyměnil ani náhodou! ISO/CSO hry mi nijak zvlášť nechybí, od SONY dostanete navíc 10 nejlepších herních kousků zdarma. A hry na PS Store za 270,- v kolekci Essentials? Nepotřebuje další komentář. Navíc, ti, jenž se bez těch svých ISO her neobejdou, si můžou hry podepsat pomocí iso2eboot i na nejnovějším FW (6.38 > a jistě i dalšími). Není to zrovna ideální řešení, ale myslím si, že to bohatě stačí (pro ty, kteří je chtějí hrát, ale nemůžou z důvodu FW). Citovat
Anonymous_ Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Titulek je spatne. Go se neprestalo prodavat, ale vyrabet ;) Takze nejakou chvilku jeste potrva, nez se vyprodaji zasoby. Citovat
KOSScz Odesláno Duben 20, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Anonymous> aha. no ale to je skoro to stejny. a dík za opravu :-) Citovat
GameEs Odesláno Duben 20, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2011 Kdyby s tím přišli o 2 roky dřív, a naplnili PS store hrama (bylo jich tam fakt minimum a chyběli ty nejlepší kousky) tak to mohlo mít velkej úspěch.. Teď už to byla jen šance trochu oživit už upadajíci platformu a nepovedlo se. Citovat
KOSScz Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Duben 21, 2011 Podle mě bylo PSPgo jedno z nejuspěsnějších co kdi vydali zaprve velikost jas displeje 16gb interni pamět. a kdibi tam nechavali ofw 6.20 a prodavali ca za 5500kč tak z toho trhnou balík xD Citovat
taxik Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 21, 2011 Na PSP Go je nevýhoda pač většinou narázíte na nový OFW :P :D Jediné co se mi na tom nelíbí je absence UMD (realná věc, né digitální), trošku měnší display, ale co si mi hodně nelíbí je rozvržení Joysticku. Jinak docela "Cool" a závidím mu interní pamět 16 GB :D Citovat
Keles Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2011 Nový OFW nieje až taký problém. Pokiaľ si pspGO kúpi niekto pracujúci kto nemá čas na to aby riešil nejaké CFW tak si jednoducho hry kúpi a chce aby mu išli. Ja osobne mám síce CFW ale mám aj dostatok UMD a sem tam si umd ešte aj kupujem. Pokiaľ sa mi hra fakt že páči rád podporím vývojárov. Človek nikdy nevie s čím môžu prísť nabudúce. Citovat
NuM3Ro Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Odesláno Duben 23, 2011 Osobně bych stejnak dával přednost 300X takže mě to ani nijak nevadí i když Go mělo výhodu třeba v tom že má BT a interní paměť 16 GB (i když na druhou stranu se do "normálního" PSPčka dala dokoupit formou paměťovky) a nevýhoda především absence tý UMD mechaniky... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.