kloaka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 stiahol som si katamari, ktore iso ma 1058mb, dal som to skomprimovať cez csondax, dal som to na devinu a skomprimovalo mi to iba o 4 mega...važne neviem čo to ma znamenat, kde robim chybu? mam len gigovu kartu takze to potrebujem dostat aspom na 900... ale niekde na nete som videl 300 megove cso na tuto hru, len mi nešla stiahnut. thx za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 stiahol som si katamari, ktore iso ma 1058mb, dal som to skomprimovať cez csondax, dal som to na devinu a skomprimovalo mi to iba o 4 mega...važne neviem čo to ma znamenat, kde robim chybu? mam len gigovu kartu takze to potrebujem dostat aspom na 900... ale niekde na nete som videl 300 megove cso na tuto hru, len mi nešla stiahnut. thx za odpoved to 300 byl rip...newim estli by to byl dobrej nápad dávat do cso... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kousalik Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 zkus to třeba programem UMDGen natáhneš *.iso do batch image converter, klikneš na CSO (nechavas moznosti tak jak jsou) a pak start... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 10, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 okej, ten umdgen mi to spravil poriadne. a mozete mi poradit nejaky ripper ? chcel by som si oripovat jednu hru... je tu na fore nejaky navod k tomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 dej tutorials www.umdgen.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 umd gen je program na ripovanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Září 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2007 ale dá se tím i komprimovat do CSo ;) full Katamari v CSo má 350 Mb ISo asi 1,6 gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.