Johny7 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ted to nekdo resil v jinym topicu, vypadek psn. Nejspis zas "planovana" udrzba sony proti hackerum... tezko rict, ale je to vcelku posledni dobou pravidelny, ze ve ctvrtek to proste rano nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny7 Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 tak to jsem si oddychl, nedávno jsem měl PS v opravně a nerad bych ho posílal znovu :( Ale ta samá hláška na mě vyskočila i včera, ale zkusil jsem se znovu připojit a šlo to, tak snad to bude jen dočasné díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 jo posledni dobou mi to dela taky chyby, ze se automaticky po zapnuti konzole nepripojim na psn, vyhodi mi to chybu, ale po rucnim pripojeni to jde potom v pohode... to same mam s trofejema, kdyz dam synchro trophy, tak mi to na 10% zasekne a nejde dal... ale pritom trofeje mam aktualizovany viz moje trophy card v profilu. Maj to cely nejaky pokazeny... jsem si zrovna vcera rikal, ze jestli to s PSN a SONY pujde takhle dal, tak se na PS3 asi vyprdnu a budu zase piratit na PC, clovek plati za hry, a ani poradna podpora ho neceka :(:o Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johny7 Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 no přesně...platíme za hry a pořád je s tím nějaký problém :( kdyby kompy nešly tak rychle dopředu, tak pařím taky na PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 V kolik to tak obvykle jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitas696 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 PSN je tedka vypnuté ,asi dělají úpravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Už to jde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 nejde to :(...strašní čuráci v tom sony fakt,platím za hry a ani podpora pořádná není :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Jj a stejně tam nikdy nic novýho,co by aspon trochu k něčemu bylo nepřidaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 motik Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 třeba s tím sony nedělá nic a může za to útok ze strany anonymous.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 to ne, ty slibily, ze jiz nebudou proti PSN podnikat zadny utoky... mozna ze to zkousi nekdo jinej... tezko rict Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pepazavora Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Bezna udrzba hosi !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 sakra,furt to nejde...teda asponmě...jde to někomu?!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 to pocitej s tim, ze to pujde az tak kolem 16 - 17 hodiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Myokard Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Pořád mě to nejde...stavá se tohle často??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 V posledných dňoch, ba dokonca až v týždňoch mali niektorí užívatelia problém prihlásiť sa do siete PlayStation Network. Dnes ráno sa s týmto problémom stretol úplne každý. Čo sa deje? Podľa Twitteru európskej Sony PlayStation práve prebieha údržba PSN. Bohužiaľ nepíše sa tam dokedy bude trvať a budú informovať o tom, akonáhle to budú vedieť. O trpezlivosť žiada aj americká Sony PlayStation na svojom PlayStation Blogu, kde píšu len to isté, čo aj kolegovia z Európy. Rovnako aj jeden z moderátorov oficiálneho PlayStation fóra potvrdzuje údržbu PSN, pričom uvádza, že počas nej nebude fungovať: • Qriocity • PlayStation Store • Account Management Počas tejto údržby by Vám to malo hlásiť nasledujúcu chybu (80710A06). Budeme vás informovať o tom, kedy táto vopred neohlásená údržba skončí. Zdroj: www.ps3mania.sk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Royce Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 jde to už ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ne nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitas696 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 http://cz.playstation.com/ na stránce nahoře máte ,jestli je PSN off nebo on :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Achrisoofa Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Doufám že to za nedlouho pude,mohli by aspoň napsat kdy to budou přibližné mýt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitas696 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Co jsem tak četl po netu ,tak to dneska podle mě nenahodí už :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 to jsou fakt hrozní *****i... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mayfish Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 a nejaky presnejsi cas na 12 hod +- nevite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LastOne Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Jsem dalsi komu to nejde je 20:20 nikde jsem nenasel jak dlouho to bude trvat. Pri prihlaseni na Playstation network to hodi: ,,An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06)" nekdo pise ze na tyhle strance se to da kontrolovat http://cz.playstation.com/ v pravo nahore tam sviti tecka cervene off nebo zelene on ted je to off a pred 20 min. tam bylo on ale stejne jsem se na Playstation Network neprihlasil. Prosim jestli se nekdo uz pripojil napiste nebo jakykoliv jiny informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vitas696 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Jde prostě o úpravy na PSN ,poslední dobou byli problémy se stabilitou ,často se nešlo připojit. Podle mě to minimálně do půlnoci nepůjde ,ale je to jen můj názor. Jinak na této stránce se to dá opravdu kontrolovat http://cz.playstation.com/ ,předtím to bylo jen chvilkové spuštění a hned to zase dali off ,proto nejspíš nešlo připojit. Zde je menší info o tom ,co se s PSN děje http://blog.eu.playstation.com/2011/04/21/update-on-psn-service-outages/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Johny7
Prosím o radu, při přihlášení na psn vyskočí hláška: An error has occurred. You have been signed out of Playstation Network (80710A06). PS3 mám připojenou přes wifi, internet normálně běží, ale nemůžu se přihlásit :(. Byl bych vděčný za radu díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
13
9
9
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 21
38
dub 24
26