peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ahoj potrebuji zformatovat flasku z FAT32 na NTFS abych tam mohl davat vesti soubory Proč mě to při formátování na NTFS kdyz se formatovani bliži do konce napíše systém Windows nemohl dokončit formátování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Mas asi poskozenej soubor ty flasky.Zkus opravit a potom zase zformatovat Jinak muzes skusit tenhle program : http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk-storage-format-tool/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 A jak to mám opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 A jak to mám opravit? Zkus kliknou pravym tlacitkem na flasku-vlastnosti-nastroje-kontrola chyb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Kdyz jsem zkusil ten program jak jsi radil tak to take neslo predelat na NTFS :-( tedka to kotroluju ale je to porad u faze 2 dal se to nechce pohnout :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 No, zkusil bych plne formatovani. Mozna je ta flashka HW v haji - pokud je jeste v zaruce, tak ji dej reklamovat. Taky muzes zkusit convert na zkonvertovani FAT32 na NTFS, bez formatovani. A taky to zkus zformatovat jinym programkem, nez tim defaultnim od win. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 No, zkusil bych plne formatovani. Mozna je ta flashka HW v haji - pokud je jeste v zaruce, tak ji dej reklamovat. Taky muzes zkusit convert na zkonvertovani FAT32 na NTFS, bez formatovani.A taky to zkus zformatovat jinym programkem, nez tim defaultnim od win. Nejdriv at si to zkusi opravit.Me to pomohlo u HDD :) Taky jsem mu poradil programek na zformatovani flasky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 mě zas pomohl programek panasonic sd formatter (dokáže to formatovat i flashky),měl jsem flashku naoddilovanou na nejmeně 3 oddily,žadny partition manager mi neponohl,ale ten program mi ju zformatoval krasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ta flashka proste normalne funguje na ten FAT32 ale pak tam nejdou davat soubory vetší než cca 5GB. A nejde to zformátovat na NTFS. i pomocí programu jak me doporucil Artom to nejde. Ted jsem dal tu kontrolu chyb jak me take doporucil. Dal jsem tam vyhledat a pokusit se obnovit chybne sektory. zatim to je v polovicce ve fázi dva ten test. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Tak už se ta kontrola dokončila. Napsalo to jenom kotrola svazku dokončena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 peeeca Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Nějaké další nápady prosím? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Artom Odesláno Duben 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2011 Nějaké další nápady prosím? :-) No a zkousel jsi to po te oprave zase naformatovat? Kdyztak tady mas navod na formatovani ve windows : http://www.n3b.cz/jak-naformatovat-flash-disk-na-ntfs/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
peeeca
Ahoj
potrebuji zformatovat flasku z FAT32 na NTFS abych tam mohl davat vesti soubory
Proč mě to při formátování na NTFS kdyz se formatovani bliži do konce napíše systém Windows nemohl dokončit formátování?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.