dessperadoss Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Ahoj mám takový problém.Když se chci na ps3 přihlásit na PSN hodí mi to nějakou chybu 80710A06.Poradíte pls co s tim :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 medvidek Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 opravdu paráda.. děkuju lidem jako geohot xP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 prej ze v utery by to melo jit pro evropu a severni ameriku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Na stránke európskeho PlayStation Blogu sa objavili najaktuálnejšie informácie od Sony a PSU zverejnilo článok, v ktorom píšu o dôveryhodnom zdroji zo Sony, ktorý vie skutočný dôvod práve prebiehajúcej odstávky. Poďme sa najprv pozrieť na to, čo hovorí Sony."Úprimne ľutujeme, že služby PlayStation Network a Qriocity museli byť pozastavené. Nepretržite pracujeme na tom, aby boli obe služby čo najskôr online. Vyriešenie tejto záležitosti vyžaduje prebudovanie nášho systému, aby sme ešte viac posilnili našu sieťovú infraštruktúru. Aj napriek tomu, že to zaberie veľmi veľa času, rozhodli sme sa takto, aby sme náš systém patrične zabezpečili. Ďakujeme vám za vašu trpezlivosť a prosíme vás ešte o strpenie, kým sa nám podarí dokončiť zabezpečenie siete. Naďalej vás budeme informovať novinkami hneď ako budú dostupné." Medzičasom sa na na stránke PSU objavili od podľa nich dôveryhodného zdroja blízkeho Sony Europe informácie, prečo bolo vlastne nutné vypnúť PSN. Tento zdroj, ktorý si želá ostať v anonymite, hovorí o tom, že PSN bolo pod neustálym LOIC útokom, ktorý poškodil server. Takisto prebiehal koncetrovaný útok na PlayStation servery, kde boli uložené informácie o účtoch. Navyše boli prelomené administrátorské účty vývojárov. Výsledkom toho je, že Sony zatvorilo servery a momentálne pracuje na obnovení záloh na nových serveroch s novými administrátorskými účtami. Japonské servery by mali byť opäť funkčné zajtra, kým tie európske a americké až v utorok. Na konci mailu neznámy zdroj dodal, že každý si zaslúži byť informovaný o tom, čo sa stalo. Zdroj: www.ps3mania.sk Takže si v úterý zahrajem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jeniczech Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Zní to věrohodně, ale přes to to není officiální informace.. Takže nějaké úterý je zatím jen přání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 no, ale to je napicu, vsadim se ze tohle na XBL nikdy nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 xbox má zase jiný problémy :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 to je jasna vec :P, ale myslim ohledne tech vypadku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RiWiX Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Xbox má o velikonocích zdarma GOLD účet, zatímco PSN výpadek... kdo z vás by se divil, kdyby za tim byl Mikrosoft? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 povesat toho goehota za gule do prievanu aj s hakermi....a sony si mala najat yakuzu na nich,hned by prestali machrovat a hakovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 kdyby si to pořadně zabezpečili,tak by se tohle nedělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Turok1468625206 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 já jsem jedině rád,je pěkně tak pproč čučet doma u bedny.Doufam,že to bude offline,alespoň 14dní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 hm u nás už od pátku chčije a jsou bouřky :) takže mě by teď to PSN docela bodlo !!! SP hru mám totiž jen jednu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Ne asi yakuzu na ne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 já bych na ně poslal Kubánskou Mafii nebo něco podobnýho... ti jsou daleko tvrdší :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 :D, este nekdo pride s nejakou mafii? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 no, ale to je napicu, vsadim se ze tohle na XBL nikdy nebylo. No, ve skutečni bylo, viz. zde: http://www.internetnews.com/infra/article.php/3719596/Xbox-Live-Service-Suffers-11-Day-Outage.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 :D, este nekdo pride s nejakou mafii? :D Sicilská mafie :love: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _Ultimate7th_ Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 este cinska mafie triada , este ruska mafie :D, este ceska mafie ale ten jejich boss je hustej hraje lineage :D a WoWko :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 s tou českou mafii je to vtip že ano :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Duben 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 tvl to je na facku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frey Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 tak koukam na blogu je zase zeleno, ale stale to nejde :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 usagi111 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jeste je cinska mafie tongove ktera ovlada drogy jihovychodni asie a francii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 http://cz.playstation.com/ já myslím že je off. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweight Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 jsou to ********i neschopný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 canava Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 http://cz.playstation.com/ já myslím že je off. :( je a dlouho bude :) jsou to ********i neschopný nasedni na letadlo, a leť to opravit sám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Ahoj mám takový problém.Když se chci na ps3 přihlásit na PSN hodí mi to nějakou chybu 80710A06.Poradíte pls co s tim :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
15
13
9
7
Nejvíce příspěvků v jednom dni
dub 24
38
dub 23
36