FxR Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Zdravím,po dlouhý době jsem zapnul SV Pro 10 ale když sem klikl na ikonu tak naskočili na chvíly hodiny a potom nic,nevíte co stím? Např. SV pro 9 jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sunfig Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Mě se stalo že se Sony Vegas Pro 10 jen tak sám od sebe smazal... Možná tím to bude ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 ted zkoušim znovu nainstalovat do jiný složky Ted mi to nejde nainstalovat,píše že už je to nainstalovaný či co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrouzek1468626255 Odesláno Duben 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 Skus pouzit softik ccleaner ten cisti registr, za skousku nic nedas :) http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/optimalizace_systemu/ccleaner/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Duben 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2011 a nehrozí mi tim nic? třeba smazání vice programů? E: Už to jede! ale smazala se mi plocha ale hlavně že jede Sony Vegas,ale bohužel musím doinstalovávat BlueEffects Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hrouzek1468626255 Odesláno Duben 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2011 pouzivam ccleaner uz 3roky a vsechny softy mam porad v pc (snad :D) - Jak se ti mohla smazat plocha?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FxR
Zdravím,po dlouhý době jsem zapnul SV Pro 10 ale když sem klikl na ikonu tak naskočili na chvíly hodiny a potom nic,nevíte co stím? Např. SV pro 9 jde...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.