Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

GPS x iPhone x HTC

Otázka

Odesláno

mam velké rozpory potrebuji jednou tydne navigaci ale ne navigaci za 1500 do ktere nejdou zadavat ani gps souradnice a nedokaze najit cislo popisne v meste s 10 k populaci, priblizna hodnota takove navigace kterou potrebuju je tak 3k+, dale mam moznost koupit iphone 3g celkem levne kolem 3k, kamos s 4g mi to velice rozmlouva abych to nekupoval ze uz to nepodporuje novy fw 4.x.x. a ze mi tam nemusi treba nektera navigace bezet, pak teda mozna koupit 3gs, je tak velky rozdil mezi 3g a 3gs? Ted prichazi posledni moznost a to koupit nejake HTC.

Kdyz na fw 3.x.x mi pri pustene navigaci nekdo zavola posle sms spadne navigace a musim pak znovu zadavat misto kam chci jed?? na 4.x.x by se to asi stat nemelo diky multitaskingu?

Děkuji za kazdou solidní radu.

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Mam iPhone 3G 4.1 s JB a mam tam Navigon(myslim ze 1.6 verzi) polohu najde behem par vterin(diky tomu ze je to propojeny s netem) ale nevim...naviguje to celkem....podivne..obcas se mi zda ze i kdyz to sice stahne asi polohu tak chvili trva nez se ta navigace najde...a obcas jedes po druhy strane silnice...atd(ale to jen ze zacatku)

mel jsem hodne mobilu s GPS atd...a nejlepsi z nich byla 5800XM nasla signal i bez netu celkem rychle(max do pul minuty)a navigovala uplne presne.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu