Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

problem s SSv


kimose

Recommended Posts

Ahojte chalani,chcel by som vediet ci mozem ist s ssv1 hrou na live aj ked je v abx vsetko zelene????a ako zistim ci je hra ssv1(cez abx?).A este ohladom "angle 359" tak toto mi pise v nejakych 5-tich riadkoch v zltom u niektorych hier v ABX.mozem s tym ist na live,alebo nie.Mam Fat xbox s novym LT+.Dakujem a velmi by ste mi pomohli.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Angle 359 je problém. Kdysi jsem se o tom snažil najít co nejvíc infa na internetu, taky mě to zajímalo.

Je pravda, že od určité verze firmwaru je to pošéfovaný, problém je ale v tom, že LT firmwary už to pošéfovaný zase nemají, poněvadž se snaží vypadat co nejvíc jako originální firmware a tak nemají v sobě nadbytečný ochrany a kontroly. Díky angle 359 jde snadno odhalit flashlá konzole. Stejně tak teda platí, že s SSv1 a LT firmwarem by se na live chodit nemělo. Ta hra se potom nejeví uplně stejně jako originálka a i když není jistý, jestli kvůli tomu už někdo dostal ban, tak je to rozhodně odhalitelný.

Ještě poznámka: u her s wave 2 a wave 1 stačí SSv1, u takhle starých her je SSv1 a SSv2 totožný.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chalani velmi vam dakujem,velmi mi to pomohlo,je to perfektne vysvetlene.moj flasher mi povedal,ze lt+ je uplne bezpecne,ale nemam rad tychto typkov s rychlymi odpovedami a nerozumeju sa tomu.Zaplatis a povedia ti, ze je to vsetko ok, nevysvetlia uplne nic a potom ked dostanes ban, tak ti povedia, ze riziko tam vzdy je a to je uplne normalne.Tymto chcem iba povedat ze skoda,ze nemam zrovna flashera, ktory by mi to takto pekne povysvetloval.To clovek aj rad zaplati za flash.este raz vam dakujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Ahoj, chci se zeptat, vypálil sem si Duke Nukem Forever, ale až potom sem si přečetl tohle téma a zjistil podrobnosti o SSv. Chtěl sem se zeptat, když je tam SSv1, nehrozí tam offline BAN ? Ještě sem ho nehrál a rači nebudu dokud nebudu mít 100% jistotu. Nebo jestli ho mám zahodit a vypálit už patchnutyho na SSv2 ? Je mi líto média, ale za ban by to nestálo. Flash sem si nechával dělat teď a měl bych teda mít LT+ v1.9 jelikož už sem měl poslední NXE.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ravendhi: Momentálně by jsi BAN dostat neměl, Microsoft přímo nekontroluje jestli je tam SSv2 nebo SSv1. Může ale kdykoliv začít a druhá otázka je, jestli si třeba nedělá nějaký záznamy, ve kterých by to šlo zpětně dohledat. Takže pro teď by jsi byl rozhodně v bezpečí, co se bude dít někdy v budoucnu nikdo neví.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaky záznamy máš na mysli ? Rači to asi vypálim znova s tím SSv2 ať mám klid aji do budoucna...

No je už prokázaný, že i když hraješ offline, tak si xbox dělá v paměti záznamy o hrách, které hraješ. A v těchdle záznamech se ukládají informace hlavně o bezpečnostních prvcích her, takže security sectory atd. Po připojení na internet se tyhle záznamy odešlou Microsoftu a co s nima oni dělají, to je už tajemství.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu