Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pár otázek ohledně Xboxu 360...


Sunfig

Otázka

Ahoj, takže mám pár otázek :party:

1. Když mám xbox 360 s flashem bez banu a chtěl bych si zahrát na xbox live nějakou z mích originálních her, dostal bych ban? Přišli by nějak na to že mam flash?

2. Budu mít 20GB hdd, lze na něj kopírovat hry a poté bez dvd je spouštět přímo z hdd? Popřípadě jdou jenom origo nebo i pálené?

3. Xbox live je na nějakou dobu zdarma na zkoušku? (Gold účet) Kde je nejlepší si ho aktivovat?

4. Chcu si zahrat crysis 2, ale když je vypalene a vložil bych ho do mechaniky xbox bude chtit updatovat dashboard? Ehm, proč? Jak vyřešit? Nepokazí to flash? Nebo konzoly?

Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

2. DVD v mechanice musíš mít tak i tak, ale pokud ot máš nahrané na HDD tak to je určitě lepší- rychlejší loadingy, menší hlučnost apod.. To je teda co se origo týče, palenky mě nezajímaj, takže nemohu sloužit.

3. snad první 4 účty na xboxu maj 1 měsíc free. Zapni xbox a vytvoř si tam účet, otázka 4 minut.

1 a 4, klasické otazky, odpověd najdeš tady na foru, zkus hledat co se flashu týče je to tu vše chapavě vysvětleno v duležitých vláknech, jen musíš 2minuty hledat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1) Originálky nic nepokazí, ale xbox si uchovává v sobě informace o hrách, který jsi hrál i offline a jestli nemáš dobře ošetřený všechny pálenky, je možná, že jak se připojíš na live, tak tě "nabonzuje".

2) Na HDD můžeš instalovat hry z disků (originálky i pálenky), ale když je chceš hrát, musíš mít DVD vždycky v mechanice. Je to kvůli kontrole.

3) Když si založíš účet na live, tak automaticky dostaneš měsíc zdarma. Na jedné konzoli to takhle můžeš udělat 3x, založit 3 účty a mít u každýho měsíc zdarma. Můžeš pak teda zakládat i další účty, ale ty už měsíc gold grátis nedostanou.

4) Žádný update dashboardu ti teď nepokazí flash. Jen teď záleží co máš za firmware v mechanice. Jestli tam nemáš LT+, tak si nezahraješ některý hry (nespustí se a zabanují ti konzoli). Těch her, který tohle teď dělají (mají v sobě aktivovanou ochranu AP2.5), existuje teď +/- 6.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

zdravim

Koupil jsem od nějakého týpka xbox 360 arcade..

Na první pohled bylo videť že se v něm někdo hrabal... Byl ve velmi špatném stavu i přesto, že týpek psal že je jako nový...

Zašel jsem s tím do obchodu a tam mi řekli, že se to někomu nepodařilo flashnout.. potřebuju aby zase někdo spároval kodama mechaniku se základní deskou...

Nevíte o někom anebo nemáte nějakej tip co mám udělat...??

Dikes

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu