Denny1106 Odesláno Duben 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2011 Zdravím, nevíte proč při registraci do PSN to chce adresu?Využije jí nějakým způsobem PSN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasal Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 j vyuziva ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LegionCZE Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Jednoduše z ní zjistí, ze které země a z kterého regionu jsi, a podle toho ti omezí možnosti třeba ve Storu. Možnostmi myslím obsah. US store je daleko bohatší než EU, takže pokud na něj chceš, musíš se registrovat pod US adresou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1106 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Jednoduše z ní zjistí, ze které země a z kterého regionu jsi, a podle toho ti omezí možnosti třeba ve Storu. Možnostmi myslím obsah. US store je daleko bohatší než EU, takže pokud na něj chceš, musíš se registrovat pod US adresou. Díky za odpověď.To znamená, že by jsi mi i registraci pod US adresou doporučoval?Jsou u nás všechny hry ze stránek US funkční?A když si koupím na PS Store nějakou plnou hru, tak to si ji rovnou stáhnu nebo mi jí pošlou na tu adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 jediný problém pokud jsem dobře informovaný je v tom že, když máš nějakou hru ve verzi EU a stáhneš si na ní datadisk z US store, tak ti to nepůjde kvůli odlišnosti verzí... a když si na Store koupíš hru nebo cokoli jiné tak si to stáhneš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Rovnou si jí stáhneš do PS3 a to platí pro všechen obsah co je na PSN ( hry, theme, avataři, music... ), pokud chceš nějakou krabicovou verzi musíš navštívit nějaký eshop nebo kamennou prodejnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.