Lovefist_88 Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 zdravím, již delší dobu mě vrtá hlavou, proč nemám v GT5 v seznamu tratí Top Gear. Special eventy na této trati jsem odjezdil, trofej za to dostal, ale ta trať se mi volně neodemkla. jak je to možné, když třeba Nurburgring a všechny jeho verze ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NeXTA Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 ve svetovych okruzich je v britanii okruh top gear, ja ty special eventy taky nemam vsechny odjezdeny a mam ho tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Duben 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 ve svetovych okruzich je v britanii okruh top gear, ja ty special eventy taky nemam vsechny odjezdeny a mam ho tam no já ho tam právě nemám. teď jsem to pozorně prohledával a nic. jinak by mě ještě zajímalo, zda se odemknou nějaká auta během kariéry do Arcade modu? jediné na co jsem přišel, tak že když koupím, nebo vyhraju auto v kariéře, tak musim zaškrtnout favorite abych s ním mohl jezdit i v Arcade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 až ve special events odjezdíš všechny na letišti topgearu, tak se ti zpřístupní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 až ve special events odjezdíš všechny na letišti topgearu, tak se ti zpřístupní nechci se tě nějak dotknout, ale už jsem psal že jsem to odjezdil a dostal jsem trofej za odjetí všech top gear závodů v tom special eventu a tu trať jsem nedostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 .......... Unlock GT5 Top Gear Test Track in Practice and Arcade Mode You will need to get gold in the first race in Top Gear Test Track special event to unlock Top Gear Test Track in practice and arcade mode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lovefist_88 Odesláno Duben 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2011 .......... skvělé, to jsem přesně potřeboval vědět, díky. :) teď jen ještě udělat tu gold trofej, mám u prvního závodu stříbrnou a je to fakt těžký :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 robinrameno1987 Odesláno Květen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2011 tak seš lampa no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lovefist_88
zdravím, již delší dobu mě vrtá hlavou, proč nemám v GT5 v seznamu tratí Top Gear.
Special eventy na této trati jsem odjezdil, trofej za to dostal, ale ta trať se mi volně neodemkla. jak je to možné, když třeba Nurburgring a všechny jeho verze ano.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.